Vi anbefaler

JULEGAVETIPS: TIL EN VENNINNE

Siden det var så mange som var interessert i julegavetips, tenkte vi at vi kunne starte allerede nå! Vi starter med venninnegavene, og dette kan jo variere i forhold til hvor dyre gaver dere tenker å gi hverandre.Sminke, undertøy, treningsklær og accessories slår alltid godt ann. Et tips er å velge favorittfargen hennes på tingene du skal gi, så blir det litt ekstra gjennomtenkt og personlig!
Hva syns dere?

BLOGG ANBEFALING

Helt tilfeldig kom vi inn på en svensk blogg. Jenta bak bloggen var blond, søt og hadde en super stil, så vi måtte bare lese videre! Etter å ha tittet litt nedover bloggen hennes, fant vi ut at vi bare måtte anbefale henne til dere. Hun er veldig flink til å ta bilder, og som sagt likte vi stilen hennes kjempe godt! Anbefales virkelig til dere som føler dere ikke har noen blogger å lese for tiden.
Sverige har faktisk kjempe mange flinke bloggere! 
Besøk bloggen HER

Hva syns dere om at vi anbefaler blogger? 

ANBEFALING: MAKE UP STORE

Vi har testet ut noen øyenskygger fra make up store, og er super fornøyde! Øyenskyggene holder kjempe lenge, og merket har sykt mange fine farger å velge mellom. På bildene under kan dere se hvilke farger vi har, den lyseste av dem er også veldig fin å bruke som highlighter!
Vi husker ikke helt prisen, men den ligger vel på rundt 120-140 kr pr stykk! Innlegget er ikke sponset, dette er våre egne meninger! 
Photos_isseogthea 

ANBEFALING: CHANEL ØYENSKYGGE

Denne øyenskyggen er helt super! Fargene er perfekte til en mørk look/smokey eyes. Det utrolig gode fargepigmenter i den, så med en god øyenskyggeprimer under holder denne øyenskyggen hele kvelden (noe den forsovidt gjør uten primer også, men vi liker best å ha primer under) 


Photos_isseogthea ©

Ettersom at dette er en chanel øyenskygge må man regne med å betale litt for den. Prisen ligger på rundt 400 kr (om vi husker riktig) Men man får det man betaler for. Dette er ikke noe du trenger å kjøpe hver måned, ettersom øyenskyggen er veldig drøy i bruk. Anbefales! :-) 

ANBEFALING: YSL TOUCHE ECLAT

Siden begge har fått YSL concealeren touche eclat, tenkte vi at vi kunne komme med en liten anbefaling av den. 


+ Den dekker mørke ringer under øynene kjempe godt
Den er veldig drøy i bruk, så du slipper å kjøpe ny hver måned
+ Den har et kult utseende (haha..)
+ Den "synker inn" i huden, og legger seg ikke bare som en fet krem på huden
+ Fungerer bra som en highlighter


Veldig stiv pris, ikke noe vi ville gått til innkjøp av hver måned i allefall (300 kr) 
Den er kanskje ikke SÅ bra som alle bloggere og kjendiser skal ha det til, er ikke noe magi med andre ord
Hvis man har veldig uren hud, er dette kanskje ikke verktøyet for deg

Dette innlegget har vært postet før, men vi har gjort noen få justeringer ettersom vi har brukt denne en del lenger nå.  

ANBEFALING: CHANEL LEPPESTIFT

Rouge Coco Shine, farge nr 55 - Romance. 

Denne leppestiften er rett og slett helt fantastisk! Den har èn negativ side, og det er prisen. Som de fleste andre populære merkevarer, har den en ganske høy pris. Vi husker den ikke nøyaktig, men den ligger på mellom 2-300 kroner et sted. Så ja, over til det positive! For det første er fargen utrolig søt! Den holder lenge, og man trenger ikke ta på mye for at fargen skal synes. Den er godt pigmentert med andre ord. I tillegg tørker den ikke ut leppene i det hele tatt, uansett hvor lenge den er på! Ikke nok med det, men man får ikke en sånn "tørr leppestift"-look av den. Det er mye skinn i den, så leppene ser friske og fine ut. 


photos_isseogthea ©

ANBEFALING: YSL LEPPESTIFT

Begge to har hver sin YSL leppestift som vi er veldig fornøyd med. Iselin sin, som er en veldig lett nude farge, heter YSL Rouge Voluptè og er i farge nr 2. Thea sin, som er kjempe fin dyp rødfarge, heter YSL Rouge Pur Couture og er i fargen 02. 

YSL leppestiftene er veldig stive i prisen, noe som er ganske kjedelig. Leppestiften, spesielt den nude, blir veldig fort tørr på leppene. Så dette er nok ikke en leppestift vi vil hamstre inn og kjøpe i alle farger, på tross av prisen - når den er såppas tørr.
Fargene sitter veldig lenge på leppene (spesielt den røde). Noe vi liker veldig godt! Vi er ikke særlig fan av å måtte ta på et nytt lag med leppestiften hele tiden. Alt i alt så er det en leppestift vi kan gå god for!

photos_isseogthea ©


ANBEFALING: SOLPUDDER

Vi har ikke brukt dette solpudderet så alt for lenge, men den stunden vi har brukt det har vi vært veldig fornøyd! Merket er Guerlain - 4 seasons. Pudderet gir en fin, naturlig farge. Dette pudderet gir ikke en oransje farge som mange av solpudderene gjør. Det eneste minuset er vel at prisen er litt (veldig) stiv. Å betale mellom 300-400 kr for et solpudder blir litt i det dyreste laget i lengden syns nå vi, men heldigvis holder pudderet lenge. 

Solpudderet finnes i to nyanser, 01 for blondiner og 02 for brunetter. Dette pudderet anbefaler vi virkelig! photos_isseogthea©

Bare for å ha det klart, anbefalinger om diverse sminke osv vi kommer med her på bloggen er ikke reklame. Alt vi anbefaler har vi kjøpt for egne penger! :-) 

ANBEFALING: MAYBELLINE EYELINER

Dette er en "kremete" eyeliner i en liten krukke. Det følger med en liten pensel som gjør det lett å påføre. Eyelineren holder lenge, og gir en sterk svart farge. Prisen er heller ikke så veldig høy, den ligger vel på rundt 130 kr i de fleste butikker hvor du får kjøpt sminke. Anbefales virkelig! 
 
photo_isseogthea

FILMANBEFALING

Mens vi var på hytta til Iselin, så vi på to utrolig fine filmer. De er ikke veldig nye, men vi tenkte vi kunne anbefale dem alikevel! 

The Holiday:
En super søt film med fire strore stjerner, Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law og Jack Black. Vår favoritt var absolutt Jude Law, herregud så kjekk han er i den filmen!  Hovedtema i filmen er kjærlighet, så dette er vel egentlig en typisk jentefilm. I tillegg har den utrolig fin musikk. Verdt å se! 

About a boy:
Denne filmen er så utrolig fin og trist på samme tid. Hugh Grant spiller hovedrollen, hvor han møter en liten gutt som absolutt smeltet hjertene våre. Det skjer en del drama i filmen, og man blir veldig dratt inn i situasjonen. Denne anbefaler vi på det sterkeste!  


photos_isseogthea

ANBEFALING AV IPHONE APP

Denne appen er helt genial, og faktisk helt gratis! Det er mange andre bloggere som har anbefalt den før, men siden vi også er fast bruker av den, så tenkte vi at vi kunne fortelle litt om den! Du får flere forskjellige effekter og velge mellom, og alle er utrolig kule! I tilleggg til at bildene blir rammet inn. Er vel egentlig ikke så mye å fortelle om den, bortsett fra at vi liker den veldig godt! 

Her ser dere noen bilder Thea har tatt og brukt med instagram: 

photos_isseogthea
Hva syns du? :-) 

TIPS OM LONDON

Vi har egentlig ikke så alt for mange tips å komme med, når det gjelder London! For vi rakk ikke se så alt for mye (litt for opptatt med shoppingen..) Men vi vet at vi skal tilbake igjen, for vi har så utrolig masse mer å se! Dette er iallefall nyttig info vi fikk dratt med oss: 

Primark: Ikke det beste bildet akkurat, haha. 

Om du vil ta turen innom Primark (noe du virkelig burde!), anbefaler vi på sterkeste å gjøre det når butikken åpner klokken 10! Da er alt i butikken brettet pent på plass og det er lite med folk. Om du kommer i to-tre tiden er det stapp fullt med mennesker og veldig uoversiktelig! Alt er kjempe billig der inne! Helt villt. Hvertfall når det kommer til sko, vesker og undertøy. Der inne kan man gjøre mange kupp! 


Fornøyd jente!

Topshop: 

Google

Anbefaler å gå inn på Topshop før Primark, for da virker ikke alt så dyrt når man kommer inn på Topshop! Haha. Topshop er litt stivere i prisen enn klær fra feks hm. De har utrolig mye fint! Smykke og skoavdelingen er helt syk! Anbefales veldig. 

Miss Selfridge

Ganske likt som Topshop egentlig! Iallefall når det kommer til pris. Utrolig masse fint. Har egentlig ikke så mye annet å si, enn at dere burde ta en titt innom.  

 

Starbucks

Privat


Trenger vi virkelig å forklare hvorfor? Verdens beste frappe! Deilig å hvile beina på Starbucks innimellom!

Busstur
 
Ja, det er kanskje litt teit å sitte der oppe å være helt turist og knipse bilder. Men man får jo faktisk med seg veldig mye fint i London!

Westfield

Ta turen til Westfield! Her er alle butikkene samlet på et og samme sted, noe som er veldig deilig! Vi anbefaler jo selvfølgelig å gå i Oxford Street, for det er jo noe man må få sett! Men når man har gjort det, er det deilig å ta turen på senteret. Her har dem alt!


Privat

Mobildeksler fra jallasjappe: 

Det finnes en god del jallasjapper i Oxford Street også, og her er det maaange mobildeksler! Veldig mye billigere enn i vanlig mobilbutikker, og lett å prute ned! (Det lilla er Thea sitt og det rosa er Iselin sitt)


Håper dette innlegget var noe dere satt pris på, for det tok laaang tid å lage! Hehe :-)

MODEKUNGEN

Vi regner med at de fleste av dere har hørt om Modekungen før! Dette er en helt fantastisk side, full av flotte klær, sko og accesories. Vi har nå blitt en del av dems affiliate program, som betyr: Hver gang dere kjøper noe fra vår link (HER), vil vi få 10% av kostnaden. Noe som for oss er veldig bra, men det er ikke en veldig stor fortjenelse, ettersom at vi tviler på at noen av dere kommer til å kjøpe noe vi vår link.

Grunnen til at vi blogger om denne siden er rett og slett fordi vi vil anbefale den til dere. Vi regner med at de fleste av dere har sett siden via flere kjente bloggere før. Vi kan sitte i flere timer å sikle etter plaggene som er på den siden. Det finnes noe for en hver smak der inne!

Hva syns du om klærne på Modekungen? Hva kunne dere tenkt dere derfra? 
Og har dere handlet noe fra Modekungen før?Dette er altså noe av hva vi kunne tenke oss fra den siden! Wedgesene er utrolig fine! :-)

ANBEFALING: YSL

Siden begge har fått YSL consileren touch eclat, tenkte vi at vi kunne komme med en liten anbefaling av den. 
Har dere denne? Og hva syns dere?

+ Den dekker mørke ringer under øynene kjempe godt
+ Det virker som at den er veldig drøy i bruk, så du slipper å kjøpe ny hver måned
+ Den har et kult utseende (haha..)
+ Den "synker inn" i huden, og legger seg ikke bare som en fet krem på huden.


- Veldig stiv pris, ikke noe vi ville gått til innkjøp av hver måned i allefall (300 kr)
- Den er kanskje ikke SÅ bra som alle bloggere og kjendiser skal ha det til, er ikke noe magi med andre ord
- Hvis man har veldig uren hud, er dette kanskje ikke verktøyet for deg.

ANBEFALING - GOSH LIPGLOSS

Det er blitt lenge siden vi har anbefalt noen av produktene vi bruker, og tenkte vi kunne starte litt oftere med dette. Er dette noe dere er interesserte i?

Denne GOSH lipglossen ble kjøpt for ikke så veldig lenge siden, men det er allerede blitt en stor favoritt hos oss. Vi syns nude og lyserosa lepper er kjempe fint, men det er svært få lipglosser som klarer å gi oss fargen vi vil ha. De fleste lipglosser gir egentlig bare glans eller null farge, det er iallefall det vi har opplevd. Vi bruker jo også lyserosa leppestifter, men dette kan bli litt "tørt".

Denne lipglossen derimot, gir kjempe masse farge! Man trenger ikke ha noe underlag av annen leppestift før man påfører lipglossen (selvom det såklart blir bedre da, men det er ikke nødvendig). Den tørker ikke ut leppene, og gir masse glans! Den har i tillegg speil og lys! Superkult, haha. Påføringspenselen (?) er også kjempe god! Den lukter også veldig godt.

Vi kjøpte den på Vita til mellom 100 og 200 kr. Fargen er nr 301, og det står "GOSH intense lip colour" på tuben.

Har dere prøvd denne lipglossen?


Vi har desverre ikke noe bedre bilde enn dette.

TIPS!

Vi tenkte å komme med et lite tips til dere før vi la oss for kvelden. Vi har skrevet om dette før, men ettersom vi har fått en del nye lesere tenkte vi å anbefale dette produktet igjen.  Kanskje litt overfladisk, men dette er virkelig et produkt vi ikke klarer oss uten. Det vi snakker om er en lepomade med farge. Den kalles hydracolour, og finnes både på vita og cubus (vi har iallefall ikke sett den flere steder). Vi har i fargen rose, og den gir en superfin lyserosa farge på leppene, i tillegg til at den gir litt fuktighet :-) 
Har du prøvd hydracolour, og hva syns du?

hits