Thea

SKAL - SKAL IKKE?

"Hei Thea. Blir du med ut i dag? Har sendt melding til Isse også". 

Njeee, litt skeptisk. 

Men så hørte jeg på masse bra musikk. 

Og da ble jeg kjempe gira!

Så da tok jeg på meg ti lag med sminke og en topp med glitter i. Helt klar!

Men så bare "vi har ikke noe sted å vorse da. what to do?"

Så vi får nesten bare vente å se hva som skjer i kveld! Enten så blir det ut å ha det moro, ellers sitter vi inne og koser oss med god mat og tv! Ikke feil noen av delene :-) Uansett hva dere skal i kveld, håper vi at dere får en kjempe fin kveld!

LEKSER I HELGEN

Det er så alt for mye å gjøre om dagen, for vi har ufattelig mye lekser for tiden! Det er faktisk sant at 3.klasse er mye mer arbeid..  I går kveld satt jeg og Tonje med lekser, hvor vi redigerte videoer til et program vi skal ha på skolen. Ja, på en fredagskveld!! Og i dag har jeg sitti med både naturfag, nynorsk og markedsføring! Skolen tar jo helt over, noe som er utrolig slitsomt. Kjenner at jeg allerede gleder meg til neste helg.

Men nå skal jeg ta meg en velfortjent pause! Straks skal jeg ned på jentekveld, med joggebukse, film og godteri. Deilig! Iselin skal være hjemme og prøve å bli frisk! Ønsk henne god bedring da? 

Flere som har mye lekser? Hva skal dere i kveld?

photos_isseogthea 
redigert i instagram, følg oss: theagrefslie og iselinoverland 

UNIVERSAL STUDIOS & ADVENTURE ISLAND

Har gjort en del siden jeg var i Universal, men jeg må jo starte et sted! Så oppdaterer om Universal nå, så tar jeg de andre tingene etterhvert! 


Først og fremst dagen outfit såklaaart! Haha, neida.. Er liksom ikke så mye å vise frem når man bare går i shorts her nede. Iallefall: 
Topp: primark Shorts: bik bok Sko: converse Solbriller: topshop

Universal studios:  Adventure Island: 


Regner med at vi har noen Harry Potter-fans som leser bloggen? Ikke at jeg er så fan, men jeg poserte litt for dere alikevel! Haha.. Også tok vi såklart spidermanriden ♥♥


photos_isseogthea

UNIVERSAL!

Hei dere! Har gjort en del siden sist jeg blogget, men har ikke stort med bilder å legge ut på bloggen desverre. Ettersom at det meste jeg har gjort handler om min familie, og familien vår fra usa, så er det litt for privat til å legge ut! Regner med at dere forstår det! :-)

I går var vi på Florida Mall. Trenger jeg å si mer? Handleposene ble relativt fulle! Så når jeg er hjemme igjen, så har jeg masse innkjøp å vise dere! Nå skal jeg og familien straks til Universal Studios, noe som blir så gøy! Elsker Universal-parken!! Blogger om det senere. Håper alle har det bra hjemme i Norge!

 
To bilder fra Mexico. Et fra stranden, og et med verdens søteste ape. 

BILDER FRA MEXICO

6.oktober var vi i Mexico, noe som var både morsomt og utrolig fint! Jeg fikk gjøre noe jeg har hatt lyst til lenge, nemlig å svømme med en delfin! Det var en kjempe fin opplevelse, og delfinen var såå søt!photos_isseogthea

OASIS OF THE SEAS, HAITI, JAMAICA OSV

Hei dere! Har endelig fått skaffet meg nett her, så tenkte jeg skulle få oppdatert dere litt på hvordan jeg har det på tur. Forbered dere på et langt innlegg med masse bilder, for jeg har ganske mye å fortelle! Tenkte jeg skulle ta for meg dag for dag, så det blir mer oversiktelig for dere. 

Dag 1 - turen til
Vel, det var ikke sånn at jeg hadde gledet meg så mye til en åtte timers lang flytur til New York, ettersom at jeg er en ganske rastløs og utålmodig person. Men jeg hadde forberedt meg godt, med fint lesestoff. Så jeg var jo hovedsakelig fornøyd, men dere kan tro (iallefall dere som kjenner meg) at jeg ble smilet kom på plass når POTC 4 gikk på tvskjermen! Wohoo! 

Flyet vårt ble til og med forsinket oppe i luften, så flyturen ble ni timer lang. Slitsomt! Derfor var det ekstra godt med mat når vi kom på flyplassen. Og ja, det er vel ganske teit å blogge om maten man spiste, spesielt når det bare er en hamburger. Men jeg har aldri spist en bedre hamburger i hele mitt liv. Så den fortjente litt plass på bloggen! Flott måte å starte Amerikaturen sin på! Junkfood ♥New York ♥

Og etter nok en flytur til Ft.Lauderdale, var vi endelig fremme på hotellet! 

Dag nr 2 - ombord på Oasis of the seas
Vi hadde litt tid til overs før vi skulle ombord på båten, så jeg, broren min og mamma dro til et lite kjøpesenter. Fikk kjøpt meg litt treningstøy, og TIGI Bed Head shampoo og balsam for bare 12 dollar!! Sykt. 


Jakken er rosa, og ikke oransj, om noen skulle tro det! 

Så senere på dagen gikk vi altså ombord på Oasis of the seas. Og jeg trodde ikke at cruise kom til å være noe for meg, men dette skipet er rett og slett helt fantastisk! Dag nr 3 - På sjøen
En dag som gikk til å utforske båten, sole meg og rett og slett bare slappe av!

Se så blått vann da! (Bildet er ikke redigert) 

Dag 4 -Haiti
Jeg har ikke ord! Dagen var rett og slett helt perfekt. Dagen startet litt overskyet, men heldigvis ble været utrolig deilig etterhvert. Det første vi gjorde var å melde oss på noe som het Dragons Breath, altså en type zipline. Det er visst verdens lengste zipline over vann, eller noe i den duren. Morsomt var det iallefall! Under kan dere altså se cruiset vårt, ziplinen, litt av Labadee osv. Fint, eller hva? 

Under kan dere se enda nærmere på båten, som er dødsstor!! (+ penagirl93, stuptrøtt og uten sminke)

Deretter lå vi på en hvit strand med krystallklart vann resten av dagen. Kjempe deilig!

Jaja, tjukkabollafeita. Prøver å vise frem hvor klart vannet er. 

Dag 5 - Jamaica
Fikk brått veldig dårlig tid på internetten her, så må kjappe meg veeeldig! Var veldig heldige med været i dag også! Var veldig morsomt å se typiske jamaicafolk. Dere vet, lange, tynne, brune menn med svart hår og skeive tenner. Haha.. Jaman!

MUSIKK TIL FLYET

Jeg prøver å fylle spotifylistene mine med ny musikk, for jeg er temmelig lei alle sangene som blir spilt for tiden. Hadde derfor vært fint om noen kunne legge igjen litt musikktips! Alt fra festsanger til sovesanger. Jeg trenger det meste. Skal tross alt sitte på flyet i mange, mange timer!

MY NEW PINK SUITCASE

Ettersom at jeg drar til USA til fredagen, var det på tide at jeg fikk meg en ny koffert! Med tanke på at det blir mye shopping der nede, er det greit å ha en som ikke veier mye, og som er stor i størrelsen. Så i dag kjøpte mamma en knall rosa koffert til meg! Hurra!


Jajaja, iphone kvalitet..


Så nå er jeg godt i gang med pakkingen også. En uke i forveien er kanskje litt tidlig, men jeg skal jo tros alt være bort i to uker! Så det er jo greit å vite hva man skal ha med seg. 

SMÅSHOPPING

Hei dere! (Thea skriver).
Akkurat nå er Iselin på vei til Ski Storsenter med søstern sin for å shoppe litt. Været tilsier at dette er en bra dag for shopping, derfor tar jeg og mamma en harrytur til Sverige om ikke så alt for lenge. Takk Gud for at vi bor så nærme grensen til Sverige. Hallelujaaah! 


Se så glad jeg er for å bo nærme Sverige!


Og ja - jeg eier en (tre faktisk) teit fjortiscaps som hele Norge har. Siden noen sikkert lurer, er den kjøpt på JD i London.


Og siden noen av dere sikkert hater capsen, prøvde jeg å ta bilde uten den, men den sneik seg med alikevell... Drittcaps. 

SOL SOL SOL

Hei dere! Prøver den nye blogg-appen for første gang nå, wohoo! Så dette blir ikke noe superbra innlegg, men jeg får jo oppdatert iallefall. Er tilbake på hytta nå etter en utrolig deilig dag ute på sjøen! Vi dro til Tisler/Hvaler, og senere spiste vi deilig mat på Skjærhalden. Finfin dag! :-)

TILBAKE!

Hei dere! Nå er jeg (Thea) tilbake igjen fra en veldig bra helg i Arendal. Jeg hadde med meg Tonje på turen, og vi hadde det utrolig morsomt! Vi spiste masse god mat, pratet til langt på natt og så mye på film! Ikke nok med det, men Mysengutta var i Arendal samtidig som oss, så vi ble med ut på byen med dem. Moro! Har desverre ikke mange bilder. De eneste jeg har er tatt fra iphonen til Tonje. Med bedre enn ingenting?

Her kjører vi båt:

Klare for byen: 
 

Forser i russebilen til gutta før vi dro ut på byen: 


Det var altså de få bildene jeg hadde å vise frem! Men dere kan bare se frem til enda fler innlegg! Ble litt shopping i Arendal, så dere har minst ett innkjøpinnlegg i vente. I tillegg til at jeg har litt annet på lur, hehe :-)  

THEA SKRIVER

Hei alle sammen!

I hele kveld skal jeg ligge sammenkrøket i en stor dobbeltseng alene, uten noen armkrok å kose meg i. Ikke har jeg favorittgodteriet mitt eller noen bra film heller. Jeg skal bare ligge her og råtne som en gammel mann uten liv. Og på toppen av det hele er jeg syk. Syk i den forstand at jeg ikke smaker, lukter eller har noen andre sanser i behold. Jeg føler meg så sykt fresh her jeg ligger, med tanke på at mine accessories er nesespray og snytepapir.

Iselin derimot. Hun er hjemme alene med kjæresten sin, hvor de skal lage middag sammen, og kose seg med film, godteri, hverandre og hele pakka. Selvfølgelig er jeg glad på hennes vegne, men akkurat nå er jeg mest dritsjalu. Neida (Joda).

Tenkte jeg bare skulle fortelle dere hvor håpløst livet mitt er for øyeblikket, i håp om å få trøst av noen av dere mennesker der ute. Som jeg vet egentlig gir langt faen i at jeg er deprimert og syk, men skriver "God bedring :-)" alikevell. Takk iallefall da, søte dere.

FML


Heldigvis for meg har jeg en veldig søt vannflaske da. Så jeg har det jo litt fint. 

SNACKS VED SENGEKANTEN

Herregud, som jeg hater å være syk.
Dopapiret er for å snyte nesa altså, haha.

USA TIL HØSTFERIEN

Til høstferien skal jeg (Thea) dra til USA med familien min i to uker, nærmere bestemt Florida. Den første uken vil bli tilbragt på verdens største cruiseship, Oasis of the seas. Dette er et sykt stort ship, med masser av ting å gjøre. Cruiset inneholder blandt annet flere bassenger, spa, mange shoppingmuligheter og kjempe mange restauranter. Under turen, vil vi tilbringe noen dager i land, på Jamaica, Haiti og Mexico. For å finne ut mer om shipet.. Vel ja, google it.

Har noen av dere vært på Oasis of the seas før?


bilder_google

Den siste uken skal vi kjøre rundt i Orlando og gjøre forskjellige ting. Såklart skal vi ta turen innom Disney World, og det er en selfølge at det blir mye shopping! Jeg skal fylle minst 10 kofferter. Ha ha. Jeg gleder meg iallefall veldig mye, selvom det er en god stund til vi drar!bilder_ weheartit

Jeg har vært i Florida en gang tidligere i 2006, men dette begynner jo å bli en stund siden. Så jeg er supergira på å dra tilbake! Vi har jo også litt familie der nede, så det blir kjempe koselig å møte dem igjen. Jeg elsker virkelig USA. 

Har noen av dere vært i USA før? Isåfall hvor?
Har dere noen tips om hva man burde gjøre der nede?
Har dere noen tips om hva man burde shoppe?

hits