Skole

UT PÅ TUR!!

I dag har vi vært på en sykt lang, slitsom, våt, gjørmete, morsom og igjen; lang skogstur med klassen! Vi hadde heldigvis fint vær, men det var jo vått overalt! Det var omtrent umulig å gå noen steder, siden det bare var gjørme og vann overalt. Men vi kom jo heldigvis frem til slutt! Så da var vi flinke jenter og lagde kylling og nudler, sammen med Therese og Tonje! Selvom det var en slitsom dag, har vi jo hatt det veldig morsomt da! Klassen vår er jo tros alt aller best :-)


photos_isseogthea

MEDIAEKSAMEN

Hei dere! Akkurat nå sitter vi midt oppi mediaeksamen! Den går over tre dager (mandag, tirsdag og onsdag). Noe som betyr at vi er på dag nr 2, og gleder oss noe voldsomt til å bli ferdige! Onsdagen skal bli så utrolig herlig! Først bli ferdig med eksamen, så dra videre til London. Det får jo ikke blitt bedre enn det!

Så da vet dere hvorfor vi ikke kommer til å blogge så mye videre i uken! Eksamen og Londontur. 


Weheartit. Beklager for de samme bildene om og om igjen, men akkurat nå har vi litt dårlig tid!

VARME DAGER

For øyeblikket er alt helt fint. Været er perfekt, og det er nesten for varmt til å ha på seg både bukse og genser. Vi har ingenting å gjøre på skolen, og egentlig så vil alle ligge halvnakne på gresset og sole seg. Og nei - vi har faktisk ingenting å gjøre. Bevis? I går fant plutselig klassen ut at vi skulle ha pølsefest, så da ble det til det. Og i dag hadde vi mimeleker før norsk tentamen. Ja, media er fint! Hvordan har dere det om dagen?  

Vi har så lite å gjøre om dagen, at om vi hadde skulka hadde vel ingen lagt merke til det. Men siden vi er noen snille piker skulker vi ikke. Vi sitter heller i klasserommet og tar pene bilder av oss selv: 


Jepp, sexy ladies! ehehhe.. nei

FINE JENTER

Haha, koste oss på skolen i dag.
Hva gjorde dere på skolen i dag? :-)SERIØST...

Vi dør..


Ja, det står samfunnsfag speilvendt. To kapittler om norsk politikk. Serr.
Livet er slitsomt nå. Snø er veldig, veldig slitsomt. Skole er enda mer slitsomt. Det å lete etter jobb er slitsomt. Det å ta kjøretimer er slitsomt. Det å gjøre lekser er slitsomt. Det å skulle være overalt til en hver tid er slitsomt. 

Ja, det er hardt å være ungdom gitt.

DAGENS OUTFIT

Hahaha, tulla.
Siden vi hadde det såppas kult i de siste mediatimene i dag, fant vi ut at vi skulle ta noen bilder til dere! Nå ble dere glade kan vi tenke oss. Jeee
Forresten, det er mange av dere som ikke vet hvem som er hvem av oss? Så nå kan dere få lov til å gjette hvem dere tror er Thea og hvem dere tror er Isse :-) Hahaha.

MATTETENTAMEN

Mattetentamen i år gikk mye bedre enn i fjor! Og takk Gud for det. Det er så sinnsykt deilig å tenke på at vi er ferdig med alt av prøver! I morgen er det kun en liten juleavslutning på skolen, og så er det rett hjem. Og da er det juleferie! Noe som skal bli godt!

Flere som gleder seg til juleferie?Weheartit

FERDIG MED HELDAGS

Nå er vi ferdig med norsk heldags! Sykt deilig å være ferdig så tidlig! Grunnen til at vi er ferdige så tidlig er fordi oppgavene var overraskende enkle! Noe vi ble veldig glade for. Så i morgen er det engelsk heldags, og matte på mandag!

Har dere heldagsprøver/tentamener nå? Eller er dere ferdige?

DAGEN I DAG

Skolen har vært helt grei egentlig, vi startet med praktisk prøve og siden vi ble fort ferdig lagde vi pepperkakehus som vi skal ha i klasserommet, koselig! Haha, ikke at huset ble så pent, men .. Ikke er det spiselig heller! Fordi vi brukte limpistol til å lime det sammen, og potetmel til å pynte det :-)
Resten av kvelden skal vi slappe av og forbrede oss på morgendagens heldagsprøve, som er Norsk. Det kommer vel til å helt greit, regner vi med.
Hva har dere gjort i dag?


HVA VIL DERE HA MER AV?


Vi har stilt dette spørsmålet hundre ganger; hva vil dere ha mer av på bloggen?
Det er ikke lett å finne ut hva vi skal skrive om, når vi ikke har aning om hva leserne våres er interesserte i å lese om. Vil dere lese mer om skole? Eller vil dere se flere inspo og weheartit innlegg? Skal vi ta fler fotografier, eller vil dere se ting vi ønsker oss? Er dere den type lesere som liker å lese om følelser og meninger, eller "i dag har vi gjort.." innlegg?
Fortell oss!

Nå er vi på skolen btw, heheh :-)
Sorry for null bilde! Men det vil ikke lastes opp her på :-(

BILDER: RUNDT I MYSEN

Her får dere noen fine bilder som ble tatt i dag. Dere kan faktisk ikke nekte på at vi har fin sminke og digg klesstil. He-he ..


Koser oss veldig i snøen! Haha.

FIN SKOLEDAG

Vi er faktisk hjemme fra skolen allerede nå! Utrolig deilig. Vi har en praktisk fotoprøve helt frem til klokken 15.00 i dag, og den kunne vi gjøre hvor vi ville. Derfor dro vi like så godt hjem.

Vi har planer om å kanskje endre litt på designet i dag, og legge ut bilder som ble tatt på skolen. 
Hva syns dere om det?


Haha, en smakebit på resten av bildene som kommer etterpå.

HOMEWORK

Vi har egentlig ikke tid til å gjøre noenting i dag. Har engelsk prosjekt om en president vi skal fremføre i morgen, kan bli moro, hehe! Uff, det kommer virkelig ikke til å gå bra. 
Hva skal dere gjøre i dag? 

so truuuue.

STOLTENBERG ER KJEKKAS

I dag skulle vi altså ut på et journalistikk oppdrag, og vi to var de eneste som fikk jobben som journalister. Vi måtte jobbe helt alene for første gang - derfor var vi litt nervøse for å intervjue selveste statsministeren. Vi skulle intervjue han og samferdsminister Kleppa om den nye strekning på E18 og den nye brua. IA og Karina var med som fotografer da, heldigvis. Det viste seg at det var en utrolig morsom jobb, selvom vi holdt på å fryse ihjel.
Noen av dere som har møtt Stoltenberg før?

Her er Iselin i action! Filmer rundt inne i tunnelen.


Brødrene Solberg stakk innom en tur også.


Hurraaaa, kjekkas!

SOVETID I KLASSEROMMET

I midtimen i dag ble vi litt trøtte, så vi bestemte oss for å sove litt. 

Vi ble vel egentlig ikke liggenes så lenge. Var ikke såå godt å ligge der liksom. 
Forresten, vi skal intervjue statsministern i morra, om vi får det til. Haha, kan dere tro det?

NOEN BILDER FRA I DAG


bilder_isseogthea

FUCKED

 Alt for mye lekser! Herregud .. Nå har vi til og med fått en lekse fra fredag til mandag, så vi gjøre lekser i helgen! Vi må dra på en eller annen hendelse, konsert, kamp eller noe sånt, og skrive en artikkel om det. Akkurat nå er vi så utrolig lei skolen!
Flere som er lei skolen?

SKOLEMAS

Det er mye som skjer på skolen om dagen. Vi holder på med et prosjekt i mediafagene, og i morgen har vi blandt annet prøve i ..

Kjenner at vi egentlig vil bedrive dagen med noe helt annet enn å sitte inne å øve på prøve. Ikke nok med at faget er sammfunsfag, men det er også 4 kapitler vi må kunne. Lurer på hvordan i all verden vi skal klare å få noen bra karakter på denne prøven. Vel, det er bare å sette i gang! Sorry for mye skoleblogging om dagen, vi skal prøve å få blogget ordentlig senere i dag :-)

Noen av dere som sliter med prøver om dagen?

LEKSER OPP TIL ØRA

Skal redigere en film, lage dvd-cover og plakat til i morgen! Har derfor ikke tid til å gjøre noe som helst annet enn lekser i dag! Så sorry for dårlig oppdateringer i dag.
Noen av dere som har mye lekser?


weheartit

VÅRE SKOLEDAGER

Hei dere! 
Det er en del som vil at vi skal skrive litt  om hvordan vi har det på skolen og hvilken linje vi går på. Dette blir et litt lenger innlegg enn vanlig! Men vi får håpe dere overlever.

Vi går på medier og kommunikasjon, og holder nå på med vårt 2 år. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med valg av linje! Og klassen vår er jo også helt upåklagelig. Vi er faktisk en av dem som stortrives på skolen. Ikke det at vi syns det er kjempe gøy å ha prøver, lekser og kjedelige timer, men menneskene vi er med gjør dagen så bra! I tillegg til dette så har vi jo prosjekter vi syns er veldig spennende.

For øyeblikket holder vi på med en oppgave hvor vi skal gjenlage en scene, om vi kan si det sånn. Iselin sin gruppe skal filme en scene fra Bend it like Beckham, og Thea sin fra Varg Veum. Morsomt!

Vi får lov til å leie fotokameraer, filmkameraer, lydopptaker, høytaler osv når vi vil. Vi kan låne med oss disse tingene hjem i helgene om vi vil også, så lenge vi leverer de igjen på mandag. Hurra!

Så om det er noe dere lurer på ang linjen vi går på, hva vi holder på med osv, så spør i vei!
Hvilken linje går dere på?


Hver gang noen har bursdag må de ha med seg kake! Dette er faktisk en helt seriøs regel. Dette er vel noe av det beste med media!


Verdens styggeste bilde av Thea hvertfall! 
Her ser dere at alle har hver sin stasjonære pc, og i tillegg til dette har vi fått våre egne bærbare. Så her sitter vi og koser oss med photoshop da vet dere ... ehehe.
Bak håret til Thea står det et par høytaler, som vi får lov til å låne når vi vil. Så vi kan høre på musikk osv. Kos kos.


Og her koste vi oss med pizza! Hurra igjen!

hits