Russ 2012

REVYØVING!

I det siste har det gått med gud vet hvor mange timer til revyøving! Det er mye slit, mas og tett luft. Men så er det jo verdt det! Vi koser oss kjempe masse og har det veldig morsomt. Det er så koselig når alle blir enda bedre kjent med hverandre på øvingene! :-) 

I kveld blir det deilig å slappe av, for i morgen er det nemlig nok en lang revydag, så er vi klare for 6.dagsfest!! Wohoo.

 
bilder_isseogthea. tatt med thea sitt nye canon 60D! wiho.

BILDER FRA I DAG

Det er ikke meninga å spamme dere helt med nissebilder altså! Men nå er vi iallefall tilbake fra julegateåpningen, noe som var veldig koselig! Er jo ikke hver dag man får sitte på en brannbil, ha ha. Flere russ som har hatt temadag? Eller noen som har hatt julegateåpning?

 


photos_isseogthea

JULEGATEÅPNING!

Hei dere! Har suuuperdårlig tid nå, men rekker vel akkurat å slenge inn et innlegg for dere. I dag var det temadag på skolen! Juletema, tjohei. Masse søte nisser rundt på hele skolen! Nå skal vi ned på julegateåpningen i byen, for russen har mye av ansvaret der. Så skal vi sitte på brannbil, haha! Moro. Håper dere får en fin kveld, alle sammen!


Juleoutfiten! Haha.

ALDRI MER KRYSTALLNATT

I kveld har vi vært på aldri mer krystallnatt som Mysen og Askimrussen arrangerer hvert år. Det var et bra arrangement, og det var fint å se at så mange møtte opp! :-) Nå skal vi fortsette med lekser, den uka her har vært helt fullstappa, gleder oss til neste uke, hvor det ser ut som at ting blir litt roligere. 

Har du deltatt på aldri mer krystallnatt før? 


weheartit

TEMADAG FOR RUSSEN!

Hei dere! Iselin ligger for øyeblikket syk i senga si stakkars, så da tar jeg (Thea) av meg skrivinga.

I dag var det temadag for russen, og temaet var halloween. Så man kunne kle seg ut som hva man ville, noe som resulterte i mange bra antrekk! Jeg var helt blank på ideer for hva jeg kunne bli, og endte opp med noe så kjipt som leopard. Meeen men..  Jeg kjenner jeg er glad jeg ikke er første eller andreklassing i år. Det var mange yngre som både ble våte, tusja på og teipet opp. Om ikke så alt for lenge skal jeg og Tonje (+ mange fler såklart), ned til skolen på filmkveld for mysenrussen! Noe som garantert blir bra!

Har russen hatt temadag på skolen deres?

Jeeepp, dere ser rett. Jeg satt ved siden av selveste Mr.Bieber

hits