Konkurranse

SOLDAGEN!

I anledning soldagen har vi lagt ut en konkurranse, hvor vi nå har kåret vinneren. Og det ble Caroline! Gratulerer så mye! Vi har sendt deg mail :-)

BLI BRUN I HØSTMØRKET - KONKURRANSE!

Ettersom at vi er sammarbeidspartnere med brun og blid, tenkte vi å dele en gladsak til dere! Søndag 30.oktober er det gratis sol for alle på solstudioene! Hvor deilig er ikke det da!?

Og i sammenheng med soldagen, tenkte vi å levere ut to solkort med samlet verdi 200 kr, til en heldig leser! Det dere må gjøre for å vinne er å like facebooksiden vår HER, og fortelle oss i kommentarfeltet at du har likt siden vår. Vinneren blir trukket på søndag! Husk å legge igjen mailadresse (legg den igjen i mailadressfeltet, og ikke i kommentarfeltet)

Lykke til!

KONKURRANSE - SOLKORT!!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!
Det er blitt lenge siden vi har vist dere som leser bloggen vår at vi faktisk setter pris på dere! Derfor tenkte vi at vi kunne ha en liten konkurranse. Alt dere må gjøre for å delta er å skrive deres favoritt sommersang. Vinneren stikker av med to solkort til en verdi av 100 kr per solkort!

Legg med email og bloggadresse (om dere har). 
Lykke til! :-)

VINNERE AV SOLKORT!

Nå har vi trukket vinnerene var solkortkonkurransen vår. Trakk bare ut to stykker helt tilfeldig. Vi hadde rett og slett ikke tid i går, så da måtte det bli i dag. 
Gratulerer så mye til:
Katrin (http://katring.blogg.no/)
Merete (http://seducti0n.blogg.no

Send oss en epost på isseogthea@hotmail.com med adressen deres! :-)

KONKURRANSE - SOLKORT!!

Det er blitt lenge siden vi har hatt en konkurranse nå, og det er flere av dere som sier at dere savner dem. Vel, da kjører vi gang med en ny en. Premien er ikke spesielt stor. To personer vil få to solkort hver fra Brun og Blid. Hvert kort har verdi 100 kr.

For å delta må dere: 
Fortell oss hvilke tre blogger dere er innom hver dag! 
Legg igjen e-post adresse uansett om du har blogg eller ikke.
Såklart er det et lite ekstra pluss om dere skriver at dere er med i en konkurranse på bloggen vår, på deres egen blogg :-)
Vinnere vil bli trukket på onsdag.

Lykke til!


Solkortene vi mottok i fjor en gang :-)

hits