Iselin

HELG!

Hei dere! Nå var det brått helg igjen, ukene bare flyr avgårde. I kveld skal jeg først på trening med Hanne, så skal jeg være sjåfør med Tonje, så det blir en rolig kveld for meg.
Hva skal dere i kveld?

Macen min er forsatt på reperasjon, noe som betyr at jeg bare har skolepcen, med null bilder. Men jeg kan vise dere verdens fineste topp jeg fant i stad! Fin, ikke sant? Fikk lønning i dag så fikk veldig lyst til å klikke den hjem i posten!

Cross Muscle TeeCross Muscle Tee

UGGAUSTRALIA

Liker at dere lesere kommer med tips til hva jeg kan blogge om. Var en leser som spurte om jeg kunne skrive litt om siden jeg bestilte uggsene mine fra, og det kan jeg selvfølgelig gjøre! :-)

Siden jeg bestilte fra heter uggaustralia.com, dette er ugg's offisielle hjemmeside, så her er du garantert ekte uggs. Skal du kjøpe deg ekte uggs i butikk her i Norge koster de 2100 kr, helt utrolig dyrt spørr du meg! Men om du bestiller fra USA koster de 150 dollar, som er ca 900 norske kroner. I tillegg kommer tollen som er på 400-500 kr. Mye billigere ikke sant?

Jeg bestilte uggsene mine på torsdag eller fredag og fikk de på tirsdag, så enda et ekstra pluss for rask leveringstid!
Håper dere fikk svar på litt mer av det dere lurte på!

Jeg bestilte forresten i fagen sand, men uggsene finnes i maaaange fine farger!

NYE UGGS!

Nå kom jeg nettopp ut av dusjen. Var flink jente å dro på både dansetrening og styrketrening i dag, til tross for at jeg begynner å bli syk, men det gikk faktisk ganske greit. Blir deilig å legge seg tidlig i kveld, elsker å legge meg tidlig etter trening og en god dusj! :-)
Hva har dere gjort i dag?

Fikk forresten mine nye uggs levert i dag, så nå er jeg klar for vinteren! (Mangler bare en god vinterjakke - skal lage et innlegg om dette senere)

 Verken blogg.no, internett eller skolepcen vil samarbeide med meg i dag. Det er virkelig umulig å laste opp bilder, så da får dere vente til i morgen med å se bilder.

IPHONE

Var en leser som lurte på om jeg kunne lage et innegg om iPhonen jeg har. Jeg har en hvit iPhone 3GS (Thea har også den), og er egentlig veldig fornøyd med den! Den har et greit kamera på 3 megapixler (?) og jeg syns designet er fint. Husker ikke helt hva jeg betalte for den, men det er som oftest forskjell fra abonnoment til abonnoment. IPhone får du vel kjøpt så og si over alt hvor de selger mobiltelefoner.

Når iPhone 4s kommer ut skal jeg løpe i butikken for å få tak i den i hvit. Selvom jeg er fornøyd med den jeg har, har jeg veldig lyst på den nyeste. Den har et kamera på 8 megapixler, i tillegg til kamera foran ++.
Har du iPhone?

Vet ikke hva mer jeg kan skrive, men det er bare å spørre om noen lurer på noe. Også hadde det vært gøy om dere kom med noen tips til morsomme apps! Savner å ha et spill jeg er hekta på (haha..) Jeg har en app å annbefale dere og det er instagram (er helt hekta, follow me: iselinoverland)

Beklager for dårlig blogging i dag (igjen!) men jeg har vært i litt dårlig form i dag, kjenner forkjølelsen komme nå som det begynner å bli kaldt ute. I morgen starter skolen igjen, så da er det bare å lade opp til nye hektiske uker.

DAGEN MIN I BILDER


Dagens outfit: Jakke - Bik bok / Genser - Bik bok / Sko - Converse / "Veske" - London (Nothing Hill) / Solbriller: Tyrkia


Har vært hos mormor å spist pizza og oreokake med familien i dag ♥


Macen ble levert på reperasjon i dag, så nå er jeg stuck med verdens tregeste pc. Smykket kjøpte jeg på glitter for 99 kr.

Beklager for super dårlige iphonebilder, men sånn ble det bare.
Hva har dere gjort i dag?

SISTE INNKJØP

Jeg hadde ikke tilgang til verken iPhone eller mac i går kveld, så jeg fikk ikke blogget! Men her har dere i allefall mine siste innkjøp. I tillegg til dette er det nye uggs på vei i posten, pluss at jeg skal hente en pakke fra blivakker.no i dag.


Converse - Stress. Boots - Skopunkten - Rettetang - HH simonsen (Adam og Eva, frisørsalong)

GOOD NIGHT

I morgen tidlig stikker jeg en tur til Oslo igjen, denne gangen med noen søte jenter. Derfor blir nok bloggingen litt dårlig i morgen også, men jeg skal hvertfall vise dere innkjøp, så da har dere noe å glede dere til i morgen (hehe..) 

Jeg er kjempe trøtt nå, så jeg vurderer å legge meg! Sov godt alle sammen, blogges i morgen :-) 


DAGENS OUTFIT

Beklager for super dårlig blogging i dag, men jeg har vært i Oslo hele dagen, og kom nettopp hjem! Ååh, jeg savner Thea så mye nå, og savnet ble ikke akkurat mindre av innlegget hun blogget i går, men hun har det kjempe bra og det er jo det viktigste. Hihi! 

Her har dere i allefall dagens outfit:
  

Og ca sånn her ble håret mitt, dere ser sikkert ikke at det er så stor forandring, men jeg ser det hvertfall selv!


(bildet er forresten litt redigert, så det er ikke så gult i tuppene)

TRAVELT

Dagen i dag har vært sykt travel! Jeg kom nettopp inn døren etter TRE timer hos frisøren, en halvtimes tid i banken, så to timer på jobb! Har desverre ikke fått tatt noen bilder av håret mitt til dere, men jeg kan si at i dag ble jeg fornøyd! Jeg skal be søsteren min ta noen av meg i morgen, det lover jeg :-) 

Senere i kveld tror jeg at jeg skal til en venninne med noen folk, det kan bli koselig! 

Det eneste jeg har å vise dere er et bilde fra rommet mitt som jeg postet på instagram for noen dager siden! Følg meg gjerne: iselinoverland. 

HØSTTREND: BOOTS

Boots er et must denne høsten! Under ser dere noen par jeg har sett på fra skopunkten, tenkte å kjøpte meg et par denne uken. De har faktisk kjempe mange fine OG billige sko! 

Jeg tenkte å kjøpe med de med knyting, likte veldig godt alle de andre også, men følte noen av de satt litt rart på foten min når jeg prøve de. Skopunkten finner dere i Oslo vet jeg hvertfall (og i Sverige) eller så kan dere bestille fra nettsiden deres! 

Hva syns dere? 

FRISØREN NEXT

Nå skal jeg snart en tur til frisøren, før jeg stikker en liten tur i banken. Blogger mer senere i dag, så skal dere også få se hvordan håret mitt har blitt. 

Hva skal dere i dag? 
Arkivbilde_isseogthea

BLI VAKKER

I går kveld tok jeg og søsteren min å bestilte oss noen produkter fra blivakker.no. Helt sykt hvor billige priser det er der nå. Vi kjøpte oss en shampo og en balsam fra joico (500ml) for kun 240 kr! I tillegg er det fri frakt derfra nå, så jeg anbefaler virkelig alle å ta en titt på produktene de har. 

Mine favoritter fra blivakker! Vil bare legge til at dette innlegget er ikke sponset, dette er mine egne meninger :-) 

YOU PROBABLY WISH YOU NEVER MET ME

.. And I just wish you never forget me 


photos_weheartit

GOD MORGEN

Selvom det er ferie våkner jeg tidlig. Litt irritererene egentlig, ettersom dagen blir veldig lang. Snart skal jeg spise litt frokost før jeg tar meg en tur ned på treningssenteret. I går var forresten statistikken veldig høy, og det liker jeg! Mangler bare kommentarene deres nå, så er jeg fornøyd, heheh! 

Hva skal dere i dag?
 

Bildet er fra sommerferien, må si jeg savner både brunfargen og sommerferien nå!

ANBEFALING

Tenkte bare å komme med en liten anbefaling til dere på denne søndagskvelden. Dette er en serie jeg har fulgt med på lenge - Keeping up with the Kardashians! Jeg er helt hekta, har sett alle sesongene, og alle episodene, i tillegg til alle de andre seriene om søstrene Kardashian. 
Flere enn meg som er hekta på denne serien? 

HER finner dere sesongene av keeping up with the Karadashians, så da har dere noe å fordrive tiden deres med resten av helgen og høstferien! 

HVA SYNS DERE?

Hva syns dere om den sennepsgule fargen? 

Selv syns jeg fargen kan være veldig fin på en topp eller et skjerf (skal kjøpe meg det snart!!), men jeg syns det fort kan bli veldig mye om man bruker et skjerf og en veske samtidig for eksempel. Men alt i alt så er det en veldig fin høstfarge!


kollasj_isseogthea

SUNDAY

Hei dere! Nå har jeg nettopp spist en god frokost, og snart skal jeg ta meg en tur ned til Mysen for å ta litt sol, jeg går i ett med de hvite veggene her hjemme, så nå er det på tide med litt farge på kroppen. Senere i dag skal jeg jobbe litt. Hva skal dere i dag?

Jeg var faktisk veldig flink som dro ned på treningssenteret for å trene i går, tror det er første gang i livshistorien min at jeg har trent på en lørdag! (haha..)

Nå savner jeg Thea veldig mye! Bare en helg uten henne er veldig kjedelig. Hun har det kjempe bra og skal prøve å få blogget litt senere når hun har tid. 

INSPO

Satt sammen et antrekk på polyvore i dag som jeg fikk lyst til å gå med. Topp med korsprint og svarte converse står høyt på innkjøpslisten nå, altså!
Btw, jeg syns dere har blitt dårlig på å kommentere om dagen, bli flinkere!!! :-D 


kollasj_isseogthea

ADDICTED

Jeg har blitt helt hekta på kors. Smykker, ringer, øredobber, topper med korsprint, og tatoveringer. Det er så fint!
Hva syns dere? 

RESULTAT AV HÅRFARGINGEN

I går farget jeg jo håret som noen av dere sikkert har fått med dere. Og hva skal jeg si, håret ble blondere, men der jeg var veldig mørk ble jeg litt oransje, ikke veldig pent! Så nå får jeg vaske håret med lillashampo noen ganger, så håper jeg på at det blir bedre! 
Edit: jeg bestilte meg en frisørtime, så frisøren kan fikse det oransje! (haha)  

I dag har jeg egentlig ingen planer, jeg burde få tatt et bilde til en foto-oppgave som skulle vært levert i går kveld (veldig flink til å utsette ting når jeg har andre ting å gjøre, hehhee) også kanskje jeg orker å dra meg ned på treningssenteret å trene litt. 
Hva skal dere i dag?


Fant meg en t-skjorte når jeg var i Sverige i går, syns den var så kul så jeg måtte bare ha den :-) 
Fra dessmann, 199kr  

HÅRFARGING

Nå er Thea på vei til USA, så det vil si at jeg tar meg av bloggingen i to uker fremover. I kveld skal jeg farge håret mitt, i en jevnere, blond farge. Men før det skal jeg til Sverige med den fine kusina mi! Resultatet av hårfargingen får dere se i morgen, jeg har kjøpt inn lillashampo så nå krysser jeg bare fingrene for at jeg ikke blir gul :-) 

Jeg skal prøve å bli flinkere til å bruke kameraet når jeg tar bilder, så dere slipper å se på dårlig iphone-instagram bilder hele tiden! 

HYTTETUUUUR

Senere i kveld stikker jeg endelig ned på hytta til Thea! Thea er på båttur nå, så det er Iselin som skriver. Begynner å bli en god stund siden vi har vært sammen nå, så nå blir det godt med litt kvalitetstid! :-D 

Et stk glad jente som gleder seg til å møte bestevenninna si! ♥ 

TYRKIA - SIDE

I går kveld kom jeg hjem fra Tyrkia etter en super deilig uke. Gjorde egentlig ikke stort annet enn å sole meg og bade hele dagen, men jeg koste meg utrolig mye! Her har dere noen få bilder :-) 
photos_isseogthea

hits