Hendelser

GODT NYTTÅR - NYTTÅRSFORSETTER?

Hei alle sammen, og GODT NYTTÅR! :-) 

Vi hadde en utrolig koselig nyttårsfeiring i går, hvor mange fine mennesker samlet seg. Vi har desverre ikke noen bilder fra i går, eller outfitbilde. Dårlige bloggere, ja? Men men. Vi koste oss iallefall veldig mye, og det var gøy å feire nyttårsaften med så mange koselige mennesker på et og samme sted!

I dag skal vi ikke gjøre noe som helst. Bare slappe heeelt av! Nå har det vært revyøvinger og lange dager i hele romjula, i tillegg til full fest både i går og i dag. Så det blir deilig og ta det litt rolig i dag. 

Hvordan var deres nyttårsfeiring?


weheartit

 Når det kommer til nyttårsforsetter har vi ikke satt oss noen særlige. Ja, selvfølgelig standaren: prøve å trene mer. Men, vi vil heller satse på å gjøre ting som gjør oss glade. Fokusere på det positive og være åpne for å ta nye sjanser og muligheter. Det skal skje masse bra i 2012, og vi er veldig klare for å se hva dette året bringer med seg. 
2012, surprise me. 

UT!

LOCA PEOPLE BIRTHDAY PARTY

Trenger vel ikke si stort mer enn at vi har tatt det veeeldig med ro i dag! Hodet dunker relativt hardt, så det blir deilig med bare avslapning foran tven i kveld. Bursdagsfesten i går var utrolig morsom, og vi danset så og si hele tiden. Ikke noe drama, bare masse, masse moro!

Vi har desverre ikke så veldig mange bilder, siden det bare ble tatt bilder med iphonen. Så under ser det ut som at det var folketomt og at vi bare hang med to andre personer. Ha ha, kult..

photos_isseogthea

LAST NIGHT

For mennesker som ikke forstår tull: det nederste bildet er ikke seriøst ment. Haha. 

I går var vi på en stor bursdagsfest, med masse masse mennesker. Vi storkoste oss, og danset stort sett hele kvelden. Hater det at man pynter seg og fikser håret, også blir man jo svett som en gris på dansegulvet uansett. Er jo nesten ikke vits i å pynte seg da.. Haha. 

I kveld blir det full avslapning! Noe som blir kjempe deilig :-)
Hadde dere det gøy i går da? Og hva skal dere i kveld? 

BILDER: OSLOTUR

Vi koste oss masse med en fin klasse i Oslo på onsdag, her er noen bilder: 
bilder_isseogthea 

BILDER FRA GÅRSDAGEN - MODELL FOR VITA

Hei dere! Beklager for at vi ikke blogget i går, men vi hadde det veldig travelt! Rundt fem tiden i går dro vi nemlig til Askim for å bli klare for å gå moteshow i Askim kulturhus. Vi skulle gå for Vita, noe som viste seg å være veldig gøy! Vi ble sminket opp, og alle hadde forskjellige looker. Vi syns iallefall at det er veldig morsomt å være med på sånt! 

Iselin blir sminket opp

Iselin sitt resultat

Thea sitt resultat

Alle jentene

Smaaask ;*

BILDER FRA I GÅR

Vi storkoste oss masse i går! Litt slitne i dag jaa..
Siden vi er inne på fest, HER er spotifylista til Thea!


photos_isseogthea ©

BILDER: AVSKJEDSFEST

I går kveld var vi som sagt i avskjeds/bursdagsfest for Rebecca. Vi satt ute hele kvelden, og koste oss masse med fine mennesker. God tur til Usa Rebecca, og masse lykke til! We love you ♥ 


photos_isseogthea ©

BILDERAS: HYTTETUR

Her har dere flere bilder fra da Iselin var på hytta til Thea for en stund siden! Jaja, bedre sent enn aldri? For de som lurer har Thea hytte i Skjeberg, hvor vi koser oss masse masse hver eneste sommer!photos_isseogthea ©

TILBAKE FRA BLOGGPAUSE

Vi tok oss en liten bloggpause, men nå er vi tilbake igjen for å blogge bedre (haha...) Siden sist har vi kost oss med noen jenter hjemme oss Thea, og slappet av på hytta til Iselin med film og godteri! Om ikke så lenge kommer det noen filmannmeldelser om noen er gira på det. 
Bilder fra torsdagen:

Verdens beste drink, som dere kan få oppskriften på om noen har lyst til det! 


Stygga sjæl. Fjortis1

BILDER: FREDAGSHØLET

På torsdag var vi på et sted kalt Fredagshølet (ja, på en torsdag, he he). Vi hadde det utrolig fint, og været var helt på topp! Kan vel si at hele familien ble litt solbrente! Familien min møtte 3 andre familier vi kjente der, og det var rett og slett en av de bedre dagene på lenge!


photos_isseogthea
I dag kommer Iselin hjem fra Tyrkia dere, hurra!! :-) 

LITT BILDER FRA I GÅR

Det ble en utrolig vellykket kveld i går! Låvefest er noe vi liker! Masse dans og moro :-) Hvordan var deres kveld?

BILDER FRA LONDON

ET BILDE FRA FORESTILLINGEN


Dette er foreløbig det eneste bilde vi har fra danseforestillingen. Iselin er helt til venstre og Thea til høyre for henne. Så nå er vi altså ferdige med hele forestillingen. Der og da var vi kanskje glade for at vi var ferdige, men akkurat nå er det litt trist. Det blir ikke mer dansing før til høsten igjen. Noe vi gleder oss masse til! Thea skal prøve å få redigert en film fra forestillingene og legge den ut til dere på bloggen. Hva syns dere om det? 

BURSDAGSFORS OG PLANKING

Bursdagsforset i går var utrolig morsomt! Det ble masse liv, dansing og synging. Blant annet denne sangen ble spilt en god del:

En annen ting vi gjorde på forset var å planke! Om dere ikke vet hva det er, så går det ut på at man skal legge seg som en planke på masse forskjellige rare steder, og ta bilde av det. Med litt innabords så blir det brått utrolig morsomt!


Her planker Thea (underst) og Tonje! 

Så forset ble iallefall vellykket. Dit vi dro senere var egentlig ganske kjedelig, så vi dro heller hjem å spiste nattmat (rester fra middagen Thea lagde)
Hvordan var deres kveld? 

BILDER FRA 16.MAI


photos_isseogthea

FOR EN FERIE!

Hei dere! Det er blitt en god stund siden sist blogginnlegg nå, noe som egentlig har vært ganske deilig for oss. En liten "bloggpause" gjorde oss ingenting! 

 Den ferien her har vært helt super! Været har jo vært helt fantastisk, og vi har gjort veldig mye moro! Vi har egentlig hatt noe å gjøre hver eneste dag. Ja, det har rett og slett vært den beste påskeferien vi har hatt! 

Fra onsdag til torsdag sov Iselin, Rebecca og Julie på hytten til Thea. Noe som var utrolig moro! Vi storkoste oss! Rebecca og Julie badet til og med! Uff, kaldt.. Resten av dagene har vi vært på fester, familiemiddager, shoppingturer, kjærestebesøk osv. Vi har også fått grilla oss i sola! Tenk at det er såå fint vær nå i April. Herlig!

Hva har dere gjort i ferien da? Flere som har hatt det fint?
Og her kommer et laaangt bildedryss.


Photos_isseogthea

GOD KVELD FRA THEA

 Hei dere! Iselin er ute å kjører for øyeblikket. Mest sannsynlig for å hente meg snart, for vi skal nemlig ta turen til Askim for å besøke vår kjære Tonje i kveld. Rullekebab, film og brownies står på agendaen, noe vi virkelig ser frem til! Hva skal dere i kveld da? 

Siden jeg er så pen snill grei å søt å sånn kan dere få kveldens autfait. Rosa bukse og grå hettegenser. I've got swagga lixzzzom.

PENAGIRL

BILDER FRA GÅRSDAGEN

Gårsdagen var en veldig morsom og koselig kveld! Med så mange søte jenter (og til slutt gutter) på samme sted, måtte det jo bli bra! Vi spiste utrolig god mat (fløtegratinerte poteter er seriøst det beste som finnes i hele verden) og drakk voksenbrus som det fint ble kalt. I tillegg til mye musikk, dansing, latter og skravling såklart. 
Hvordan var deres kveld i går? 


Det fine bursdagsbarnet og Sabrin!


Alle bilder er lånt fra Tonje!

GIRLSNIGHT

I kveld skal vi feire 18 årsdagen til vår kjære Newfarm! Kommer til å bli kjempe koselig med middag, og masse kos med søte jenter (og mulig noen gutter... hehe) Kanskje vi skal prøve å være litt flinke bloggere å ta noen bilder og legge ut outfit til dere, men vi lover ingenting altså. 
Hva skal dere i kveld?  
 

SLITNE

Vi er helt utkjørte etter gårsdagen. Festen i seg selv var ikke så veldig bra, men dagen derpå er aldri morsom uansett. Skjedde vel egentlig ikke så mye spesielt i går, så vi har ikke så voldsomt mye å fortelle heller. Vi har en så utrolig innholdsrik blogg. Det samme gjelder dagen vår, veldig innholdsrik. Sove, spise, sove, sove, sove, spise.

Vi så iallefall sånn her ut i går: 

2 BILDER

Dagen i dag har egentlig vært superchill! Vi satt i ca 3 timer på en cafè, og det var veldig koselig og sitte der å snakke om alt mellom himmel og jord!

Forresten, det er IKKE vår snus på bildet! :-)))

Photos_isseogthea

18 ÅR!!!!!

Hurra for verdens beste jente! 18 år! Endelig!
Er så glad i deg vet du! Stor klem fra Thea :-)

For de som ikke skjønte det, ISELIN HAR BURSDAG NÅ!


Hehehhe, håper du ble fornøyd med dette flotte bildet :-D weeee

KLARE FOR FEST

Giraaaa! Nå er vi klare for bursdagsfesten til søte Carina. Det blir morsomt! Håper på en bra kveld. 
Hva gjør dere i kveld? 

Sorry for dårlig blogging i dag! Kommer nok mer blogging i morgen, med blandt annet bilder fra festen! :-)

Weheartit

NÅ SKAL VI PÅ RUSSEREVY

Hei dere!
Nå skal vi snart ned på mysenrussen sin revy! Noe vi gleder oss masse til, ettersom at vi har hørt den er veldig bra! Utenom det skal vi vel bare slappe av i kveld, og Thea skal være sammen med kjæresten sin.

Og forresten, vi er blitt trukket ut til blogg vs blogg på ihaa.blogg.no, så stem på oss da? :-) ihihih. 
Hva gjør dere i kveld? Og stemte dere på oss?


Fra forrige helg.

VÅR NYTTÅRSFEIRING

Slik så altså vi ut i går! Haha, Thea med happy new year hårbøyle. Alle jentene hadde det altså, så det var jo litt moro. Vi spiste utrolig god mat, med masse søte jenter! Ble mye liv etterhvert, og vi koste oss kjempe masse! We love you girls :-) Kom jo noen gutter også etterhvert, jeee.

Noen av bildene er av dårlig kvalitet pga facebook :-) Takk til vår kjære Carina Tveter for lån av bilder :-D heheh

FREDAGSKVELDEN

I går var vi i bursdagen til Kristine og alle jentene var på plass. Desverre har vi ingen bilder fra gårsdagen, men det kan vel hende det blir lagt ut noen vi kan stjele fra facebook etterhvert. Vi spiste kjempe god mat, masse godteri og muffins, hadde det gøy med vannpipe og lo masse. Vi hadde en kjempe bra kveld med andre ord!
Hva gjorde dere i går?

Gratulerer så mye med dagen Kristine! <3


Dette er desverre det beste bildet vi har.

PIRATBURSDAG

På fredag feiret Thea bursdagen sin, noe som vi hadde gledet oss til i ca 1 mnd. Hun hadde leid lokale, vakter og lys&lyd annlegg, så alt var altså veldig godt planlagt. Kvelden ble dødsmorsom, og det var ikke ett sekund hvor vi ikke hadde det gøy! Temaet var pirat, så det kom mange fine folk i morsomme kostymer. Kvelden var veldig vellykket! :-)
Det går desverre ikke å laste opp fler bilder nå, så vi legger ut fler senere i dag!


Sånn så vi altså ut på fredagen. Iselin til venstre, Thea i midten og Tonje til høyre for de som ikke vet det. Tatt fra http://tonjenygard.blogg.no sin face, derfor dårlig kvalitet.

TO BILDER FRA I GÅR

Bildene er tatt fra facebook, ettersom at bildeopplastning ikke funker atm. Tonje Nygård har tatt bildene. Vi koste oss masse i går, spesielt på forset til Amalie. Er så koselig å være med jentene! Det ble masse liv på festen, for oss som kom inn iallefall. Var veldig kaos i køen, og hele festen var egentlig veldig dårlig arrangert. Men heldigvis kom vi oss tidlig inn, så vi dansa og hadde det kjempe morsomt!

Var deres kveld morsom i går?

GJØR OSS KLARE

Klokken fem starter vi å fikse oss, klokken seks drar vi til Tonje, hvor vi så drar videre til Adine, etterhvert ender vi opp på fest i Askim, og til slutt overnatter Iselin hos Thea. Vi gleder oss masse, og håper på at dette blir en bra kveld! 
Flere som skal på fest i kveld?

Bursdagen til Tuva i går var kjempe koselig! Tuva hadde ordnet kjempe god mat, alle var i godt humør og det ble bra stemning :-) Gratulerer så mye med dagen som var i går Tuva!


Her er bare noen av jentene samlet ved bordet hos Tuva.

BILDER FRA LØRDAG

Før festen: 


På festen:Ble visst ikke så mange bilder som vi trodde, meeen bedre enn ingenting vel?

BILDER: JENTEKVELD

Vi koste oss kjempe mye i går! Og vi kan ikke huske sist gang vi dyttet i oss  mye godteri! Therese hadde lagd kjempe god hjemmelaget pizza og verdens beste brownies. Namnam. Typisk jentekveld med sladder og film. Vi har verdens beste jenter, helt klart :-)
Hva gjorde dere i går da?


hits