Blogg

SIDEN SIST

Hei hååå! Siden sist har vi gjort dette:

Vi har hatt armydag for russen på skolen: 
 

Fått hekta på våres nye blogger: 

HTTP://ISELINOVERLAND.BLOGG.NO & HTTP://THEAGREFSLIES.BLOGG:NO
Legg oss til som venn!

Hatt revy! Hadde det sykt mye moro og festet: 

Også har vi gått igjennom en helvettesuke uten like! Vi har vært kjempe syke, noe utrolig mange andre russ her i nærmiljøet vårt også har vært. Blææææ. 

NYE BLOGGER

Hei dere! Nå har vi funnet ut at det er lettere for oss å starte hver vår blogg. Det vil ikke si at vi skal legge ned denne, for vi vil ikke gi helt slipp på bloggen vår (haha). Her kommer vi til å poste bilder fra temadager på skolen, ting vi gjør sammen og russetiden. Blir ikke så mange innlegg med tekst, men heller fler bildeinnlegg. 

Hva syns dere om dette? 

http://theagrefslies.blogg.no / http://iselinoverland.blogg.no

JULEGAVER

Det var noen som lurte på om vi kunne legge ut hva vi fikk til jul. Vi er kjempe fornøyde og kunne ikke bedt om en bedre julaften!

Thea fikk et canon kamera (60D) og Iselin fikk en hvit iPhone 4S, i tillegg til dette fikk vi en god del penger, gavekort, undertøy, en del hårprodukter, litt alkohol og noen interiørting. 

UT PÅ BYEN

Nå er vi klare for å dra ut på "byen" her i Mysen. Vet at det er en god del som skal ut, så dette kan bli moro :-) Kos dere i kveld!

GOD JUL

Hei alle sammen! Vi ville bare stikke innom å ønske dere en god jul. Håper alle får en fin kveld i morgen, og at dere koser dere masse i romjulen :)

 

photos_weheartit

KAKE

Hei dere!
Etter skolen i dag har vi slappet av hjemme hos Iselin, og kost oss med hjemmelaget krydderkake. Nå er vi sykt mette og vi kjenner virkelig at feriefølelsen har kommet allerede. Desverre har vi 1(2) skoledager igjen, men vi får vel bare holde ut, kjenner det blir deilig med juleferie nå, ja! 

Hva har dere gjort i dag?


photos_isseogthea 

WISHLIST

Her får dere et lite innblikk i hva vi ønsker oss til jul! 
Hva ønsker dere dere ti jul? 


Kollasj_isseogthea

SNØ OG RUSSEKORT

Hei dere! Har fått klager på at det har blitt dårlig med oppdateringer her (siri...), så da får vi vel prøve å skrive et par ord. Det eneste problemet er at det ikke er så mye å fortelle om. Som sikkert halve Norge har fått med seg, så snør det ute nå. Når det kommer til julestemning, så hjelper det jo veldig! Men når det kommer til bilkjøring. Oh lord! Det å stå ute i en evighet å skrape is, måke snø og vente på rumpevarmern skal funke... Finnes ikke noe værre. 

Ellers har det jo vært frist på russekort (som forsåvidt er utsatt). Så vi tenkte vi kunne vise dere hvordan våres ser ut. Iselin sliter litt med adresse, noen som har tips?Hva syns dere?

1.DESEMBER!

Helt utrolig hvor fort tiden går! Nå er det plutselig 1. desember, og snaaaart jul. Skoledagen har vært helt grei, og denne kvelden er den første kvelden denne uken vi ikke har noen lekser, og det er såå deilig! God start på desember, hihi. I morgen skal vi kanskje ta oss en tur til Ski storsenter for å shoppe noen julegaver, hente Iselin sin macbook (finally!) og spise god mat, det blir koselig :-)

Hvordan har deres første desember vært?

Tumblr_lvij5rq4el1r5y7xfo1_500_large
photo_weheartit

FOR MYE!!

Det er så mye om dagen, skolen tar virkelig over og det hjelper ikke akkurat at det blir mørkt kl 15.00! I dag så hadde vi historieprøve og bare hør hva den handlet om: opplysningstiden, den amerikanske revolusjonen, den franske revolusjonen og grunnloven, I EN OG SAMME PRØVE! I dag må vi droppe dansetreningen også, siden vi har så mye lekser, wohooo...


photo_isseogthea - været i dag!

OUT OF BED!

I dag hadde vi temadag på skolen, og her ser dere vår outfit! Fine, sant???
Nå må vi komme oss tilbake til historieøvingen, vi har nemmlig prøve i morgen..

INFO INFO INFO

Hei alle sammen! Veldig gøy at så mange tittet innom bloggen i går (og i dag). Vi har vel å takke Mathilde for det! Vi setter også kjempe stor pris på at dere har begynt å kommentere igjen, noe som er veldig morsomt! Det kommer stadig spørsmål om ting som facebook, instagram og mail. Håper det klarner opp litt nå!

FACEBOOK: 

Vi har vår egen facebookside, hvor vi legger ut hvert eneste innlegg. Noen ganger skriver vi også litt til dere, hvis vi ikke rekker å blogge. Så det er bare å like oss HER!

INSTAGRAM: 

theagrefslie og iselinoverland. Følg oss om dere vil! 

MAIL: 

isseogthea@hotmail.com - er det noe dere lurer på som dere ikke tør å spørre om i kommentarfeltet, vil sende oss noe eller ja, anything! bare send oss mail. 

FINE, FINE USA


photos_isseogthea 

DETTE ER TYPISK OSS

Vi har typ hundre sånne bilder. Standard smil, standard pose. Ha ha. 

Twister-is!!! Det er seriøst den beste isen som finnes. Blir inntatt hundrevis av dem på sommeren. 

Junkfood, desverre. Her sitter vi tidlig en morgen i London og spiser frokost på Burger King. Uff, shame on us.. 

Ta hundre bilder på samme sted, med forskjellig pose. Haha, stygge...

Dans!! Det er noe vi har holdt på med siden vi var bittesmå (typ 4 år). 

Hello Kitty!!

 

DERE ER SÅ SØTE!

Det er jo umulig å slutte når dere legger igjen så søte kommentarer! Men det er jo egentlig sånn vi vil ha det hele tiden da, for vi trenger motivasjon. Og når søteste Mathilde sier at hun slutter om vi slutter, da må vi jo faktisk bare fortsette da! 

Men det er faktisk litt viktig for oss å få tilbakemelding på det vi skriver. Vi vil jo vite at dere liker å lese det vi skriver, for ellers er det jo ganske pointless å drive en blogg! Det å få feedback og vite at mennesker leser bloggen er jo noe av det morsomste med å blogge, så! 

Det kommer nok til å bli noen forandringer på bloggen. Det blir nok mindre hverdagsinnlegg, for det eneste vi gjør for tiden er faktisk skole. Og dere er vel ikke så gira på  å lese om det? Ellers skal vi prøve å få endret designet, forhåndsskrive litt innlegg og bruke kamera mye oftere! Tjohei, gira bloggere! 

Også helt til slutt vil vi si at vi setter stor pris på dere som faktisk har fulgt bloggen i så lang tid! Dere er så søte! :-)

 
Se så glade vi er da! Heeeeeia bloggen!!

VURDERER Å SLUTTE

Hei dere! Det er blitt en stund siden vi postet et nytt innlegg her nå. Og det er ikke helt uten grunn heller. Vi har begynt og tenke på det å legge ned bloggen. Det er så mye skole for tiden at vi nesten ikke får tid til å blogge. Og det er begynt å bli vanskelig å skrive "vi" innlegg. Så hva syns dere? Burde vi begynne å blogge hver for oss, fortsette bloggen sånn den er nå, eller rett og slett slutte? 


Stor klem fra Iselin og Thea :-)

JULEGAVETIPS: TIL MOR

Vi tenkte å komme med noen julegavetips til hva dere kan gi til moren deres til jul!
Sminke, kremer, lys/duftlys, klokke, støver eller smykker er noe de feste mødre ville blitt glad for tenker vi :-)

Hva syns dere?  


Kollasj_isseogthea

TRØTTE JENTER

Dagen i dag har virkelig vært tung. Vi var så trøtte de første timene på skolen at vi ikke visste hvor vi skulle gjøre av oss. Etter midttimen så vi film resten av dagen så det var jo egentlig ganske greit. Nå har vi masse lekser vi skulle ha gjort, så kanskje like greit vi starter! 

Hvordan har dagen deres vært? :-) 


To bilder fra dagen i dag_isseogthea

BIIIIRTHDAY

Hei dere! Nå er det Iselin som skriver. I dag har Thea bursdag, hun har endelig blitt 18 år OG fått LAPPEN! Jeg og Tonje hadde planlagt verdens fineste gave til Thea, og dere skulle sett hvor glad hun ble når hun fikk den :-) Hihi, godt å se jenta vår så glad som hun har vært i dag!

Hun fikk et par jeffery campbell foxy shoe, i svart, og heldigvis falt de i smak!

Gratulerer med dagen igjen, min kjære ♥ Gleder meg masse til i morgen, når vi skal feire fine deg!

TATTOOLOVE

bilder_weheartit, kollasj_isseogthea

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Gleder dere dere til russetiden? Ja, veldig! Hva skal dere studere etter vgs? Vet ikke helt enda, desverre. Er dere tvillinger? Haha, nei. Hva er det viktigste i et venneforhold? Først og fremst å kunne stole på hverandre. Også er humor veldig viktig, da. Hvordan har dere klart å holde sammen som venner så lenge? Det skjer egentlig aldri noe som gjør at vi krangler, og vi blir fort enige om det meste. Og når vi har like interesser, går i samme klasse, danser og trener sammen på fritiden, så mister man jo ikke kontakten akkurat. Også er vi jo veldig glade i hverandre da.Hva liker dere å drikke på fest? Hvitvin, øl eller cider. Jobber dere, isåfall hvor? Ja. Thea jobber i barnepassen på Family Sports Club i Mysen og scanner et arkiv i en bedrift. Iselin vasker på Transportsentralen. Sivilstatus? Ikke noe kjæreste her, nei. Hva heter russebilen deres? Afternoon Delight. Hvor ofte shopper dere? Det er blitt lite nå for tiden, ettersom at vi sparer opp til russetiden. Vi har en del vi skulle ha nedbetalt på bilen osv. Også kommer det litt ann på hvor mange fester osv det er den mnd. Er det mange fester, blir det mindre shopping! Hvordan går det på skolen? Bare bra! Veldig mye lekser, men.. Yndlingsårstid? Sommer!!

Yndlingsmat? oi.. nachos, taco, pizza, junkfood, biff, lasagne, hamburger. He he. Er det spennende å være russ i år? Såklart! Hva er det dere gleder dere til utover? Vi gleder oss veldig til russekickoffet som er til helgen! Og russerevy og russetiden! Haha. Også gleder vi oss til Thea får lappen. Og til jula! Hvilke blogger leser dere fast? leneorvik, mne, livingdoll, kenzas. Hva gir dere inspo? Andre blogger, moteblader, mennesker vi ser på gaten, bilder, filmer. Det meste egentlig. Yndlingsskuespiller? Iselin er ikke sikker, Thea er heeelt sikker. Johnny Depp! Yndlingsfilm? Vi er veldig glade i dansefilmer og typiske jentefilmer. Også elsker Thea Pirates of The Caribbean filmene! Nerd. 

fra piratbursdagen til Thea

Forteller dere hverandre alt? Stort sett, ja. Hvordan sminke bruker dere? Det kan vi lage et eget innlegg om! Fortell litt om russebilen deres? Hvordan merke er det? Vi har en Ford Econoline, seks seter. Vet ikke helt hva det er å fortelle, egentlig! Hva skal dere til sommeren? Forhåpentligvis på jentetur til syden. Også skal vi vel slappe av på hytta til Thea. Hvordan musikk hører dere på? Alt mulig, egentlig. Er jeg kul? Det er du helt sikkert. 

NOEN SOM VIL SPONSE MED SKOHYLLE?

Det begynner å bli litt fullt på gulvet nå.. 

Ellers er det ikke så alt for mye vi har å fortelle! Noe dere helt sikkert skjønner ettersom at vi blogger om plass til sko. Iselin er å henter macen sin (endelig!!), og Thea har kommet hjem fra landevei og forbikjøring. Tjohei, her går det i ett! 

INSPO: KENZA

Vi blir så inspirert av Kenza (http://kenzas.se) Hun har en helt utrolig stil, samtidig som hun virker sååå søt!
Hva syns dere?


kollasj_isseogthea - bilder_kenzas.se

OD-DAGEN

I morgen er det OD-dag, hvor vi skal være hjemme å gjøre husarbeid. Blir egentlig litt godt med en hjemmedag midt oppe i alt dette lekse maset! Helt sykt hvor mye det er om dagen, oktober-november er definitivt de værste månedene på skolen! Om litt skal Thea på jobb, og Iselin skal ned på family og trene!

Hva skal dere gjøre på OD-dagen?

Vi har ingen nye bilder akkurat nå, så her har dere et arkivbilde fra når vi var i London!

JULEGAVER

Hei dere! Nå er det ikke lenge siden vi kom hjem etter en utrolig lang dag på skolen. Og nå er det rett på jobb, pluss at vi har masse lekser vi skulle gjort. På skolen i dag begynte vi å planlegge litt julegaver, det er faktisk ikke så lenge igjen til jul nå :-)
Syns dere vi burde komme med julegavetips her på bloggen?

FORSLAG TIL OUTFIT

Her har dere et antrekk som kan brukes når det er litt vått og kaldt ute! Hunter støvler er kjempe kult, og med en strikket jakke og et skjerf til holder du deg god og varm i tillegg til at du slipper å bli våt på bena.
Hva syns dere?


Kollasj_isseogthea

HØST ANTREKK

Vi tenkte å komme med litt tips fremover til klær dere kan bruke nå som det begynner å bli ganske kaldt ute. Vi syns det er kjempe kult å bruke høylivsshorts med strømpebukser under! Og med en god genser + et skjerf har du et kjempe fint høst antrekk!
Hva syns dere?


Kollasj_isseogthea

SPØRSMÅLSRUNDE

Kjører i gang med en spørsmålsrunde vi! Vi er godt i gang med å planlegge masse fler innlegg for dere, så dette blir bra! :-)

Spør om hva dere vil!


Neimen dette bildet var jo fint! Heheee

REISEKLAR

Hei dere! Nå er jeg i bilen på vei til Gardemoen, og om ikke mange timer går flyet mitt. For de som ikke vet hvor jeg skal, så skal jeg på en to ukers tur i USA. Starter opp med en ukes cruise på Oasis of the seas (Google it), hvor vi skal innom Jamaica, Haiti og Mexico. Så skal vi være en uke i Florida, nærmere bestemt Orlando og Tampa. Gleder meg masse!

Jeg skal prøve å få blogget mens jeg er borte, men jeg kan ikke love noe! Regner med at bildeoppdatering kan være morsomt? :-)

Og ja, jeg har den kjedeligste reiseoutfiten som finnes! Bukse fra bik bok, sko fra converse, blazer fra Gina Tricot.

ATM

Akkurat nå sitter jeg (Iselin) å gjør medialekser, eller jeg prøver å øve til en prøve vi har i morgen. Thea har kjøretime, og så fort hun er ferdig der, skal vi ned på family og trene. I morgen reiser Thea til USA, så det vil si at det blir bare isse-blogging fremover, kommer til å savne bestevenninna mi sykt kjenner jeg! 


photo_isseogthea

HØSTFAVORITTERDAGENS OUTFIT

Her har dere dagens outfit! 
Hva syns dere?

Thea: Skjorte - Bik bok / Skjerf - Bik bok / Tights - HM / Sko: Convese 


Iselin: Jakke - Bik bok / Genser - Monki / Skjerf - GIna tricot / Bukse - Bik bok / Sko: Converse 

HELG!

Nå er det endelig helg igjen! Så utrolig deilig. Den uken her har vært veldig stressendes, med to prøver og masse lekser (uvandt..) I kveld skal vi være edru på vors med masse folk, Iselin skal være sjåfør, og Thea er med! I morgen tidlig reiser Iselin til Gøteborg for å shoppe og kose seg med familien sin. Noen som har tips til bra shopping i Gøteborg? 
Vi har desverre ingen nye bilder av oss for øyeblikket, men kamera er med i kveld, så da kommer det bilder i løpet av helgen. Kos dere masse i kveld, alle sammen :-) 

TRENINGSMUSIKK!

Etter skolen i dag gikk vi får å trene, nå ligger vi som noen slakt i sengen og må starte på alle de leksene vi har til i morgen (og egnetlig resten av uken) Den uken her kommer til å bli så travel! Vi tenkte i allefall og komme med litt treningsmusikk tips til dere, her har dere noen våre favoritter: 


David Guetta ft. Sia - Titanium


Machel Montano - Bend over 


David Guetta ft. Nicki Minaj - Turn me on 


Machel Montano ft. Collie Buddz - Fly away


Gi oss gjerne noen tips dere også, om dere har noen på lager! :-) 

LIK RUSSESIDEN VÅR

Nå har russebilen våres fått seg egen facebookside, lik den HER!

STORT SAVN

Fire helt random bilder, som forklarer hvordan en av våre ettermiddager kunne være, relativt godt. God og varm sol, iskald fanta lemon, hytta til Thea og oss to. Det er slike småting vi savner ved sommeren. Huff, gi oss varmen tilbake!


photos_isseogthea ©

LIK OSS PÅ FACEBOOK

Vi har blogget om dette før, men vi gjør det igjen! Vi har blitt mye flinkere til å oppdatere facebook siden våres. Vi poster alle de nyeste innleggene der, og skriver noen statuser i ny og ne! Lik oss HER!
Liker du siden våres på facebook?

NY UKE

Nå er vi i gang med en ny uke igjen. Vi hadde egentlig tenkt å ta oss treningsfri i dag, men ble visst en time i treningsstudio allikevel! Resten av kvelden skal vi bare slappe av og gjøre litt lekser :-) 
Hva har dere gjort i dag? 

Fine, nye treningsstudioet vi trener i! 

FÅ MEG PÅ, FOR FAEN

I går var vi på kino sammen med tre gutter fra klassen. Filmen var faktisk veldig morsom, men samtidig veldig spesiell (og litt klein, haha) Vi hadde det hvertfall kjempe koselig! Og vi kjenner at det var veldig deilig med en rolig helg, for en gangs skyld :-) 
 Hva gjorde dere i går kveld? 

 

HVEM ER DERE?

Hadde vært ganske gøy for oss å vite hvem dere der ute som leser bloggen våres er! 
Hvor gamle er dere? Hvor er dere fra? Gutt eller jente? :-) 


photos_isseogthea

TRENE OG SPISTE SUNT!

Nå er vi altså tilbake igjen på skolebenken, så da kan vi ikke sitte på latsiden lenger. Som dere kanskje har skjønt, har vi startet prosjektet om å være sunne og trene masse igjen. Og ja, dere kan le så høyt dere vil, men vi prøver iallefall. Så i forholdt til det med trening og kosthold, tenkte vi jo at vi kunne legge ut våres mål, tips osv. Så får dere huske på at vi langt ifra er noen eksperter. Langt ifra .. 


photos_isseogthea 

1: Drikk masse vann! 
2: Bytt ut sjokoladen med nøtter! Men ikke for mye nøtter! Det er ikke bra det heller.  
3: Spis en god frokost! Det gir deg mer energi, og du blir ikke like fort sliten av å sitte på skolebenken. Med andre ord, du holder ut bedre frem til lunsj. Hvor du såklart skal spise på nytt igjen!
4: Som mellommåltider er babygulrøtter, frukt o.l fint. 
5: Om du føler du ikke aner hvilke alternativer du har når det kommer til å spise sunt, sjekk ut forskjellige nettsteder hvor det står om mat. Skaff deg inspirasjon med andre ord! 
6: Dere kan ikke forvente at kroppen kommer i form av kun det å ha et bra kosthold. Lett på rumpen å begynn å tren!
7: Allsidig trening kan bli kjedelig, så sjekk ut hvilke forskjellige tilbud det lokale treningssenteret har, eller så kan dere gå på youtube for å se etter nye treningsøvelser. 
8: Finn en motivasjonskilde til å komme i form! Enten om det er en person, et bilde eller en film osv. 
9: Det å ha en treningskamerat gjør som regel treningen mer morsom.  
 

Og hvis noen av dere mangler inspirasjon til å ville komme i bedre form, se på dette: 
Candice Swanepoel er verdens vakreste menneske. 

weheartit

AFRO FUSION

Om ca en halvtimes tid skal vi ned på trening. Dette halvåret har vi valgt å kun danse en kveld i uken, og trene på family resten av dagene når det passer seg. I kveld er det afro dans som står for tur, og vi gleder oss veldig å komme i gang! Virkelig på tide etter en lang (og LAT) sommer. 


Dansevideo fra forestillingen vi hadde i mai :-) 

FLYTTE

Vi gleder oss faktisk sikkelig til å flytte for oss selv. Få vår egen leilighet vi kan innrede akkurat slik vi vil. Hvite gulv, tak og vegger - og masse lyserosa detaljer. Blir så bra å flytte til en større by, med masse nye muligheter! 
Fler som gleder seg til å flytte hjemmefra?

Men før vi flytter er det selvfølgelig MASSE her hjemme vi ser frem til og gleder oss til å gjøre. 

FAVORITTER FRA TOPSHOP


Stygg kollasj, meeen bedre enn ingenting regner vi med :-) 

BILLIG VS DYRT

Som sikkert de fleste har fått med seg har nelly.com kommet med noen Jeffrey Campbell etterligninger. Selv liker vi best de ekte Jeffery Campbell skoene, men nelly skoene er også et veldig bra alternativ ettersom prisen er mer enn halvparten så billiig. 
Hva mener dere?

kollasj_isseogthea

TYPISKE JENTEPROBLEMER

Vi kjenner oss igjen i så alt for mange av disse bildene her! Elsker når man finner bilder hvor det står ting man bare trodde skjedde med en selv, eller ting som er typiske, men som man ikke tenker over. Om dere skjønner. Er nok ikke så mange gutter som kjenner seg igjen i disse bildene under her, men hva med dere jenter? Noen som kjenner seg igjen? 

maaange flere bilder på superwhitegirlproblems.tumblr.com

 

HAVE FUN AND PARTY ON

Tusen takk for alle varme ord på innlegget i går! Det dere tydeligvis vil ha mer av er outfits, musikktips og videoblogger! Det blir nok mer av alt dette når vi får starta opp på skolen igjen! 

I går kveld var vi først i bursdagen til søte Therese, hvor vi fikk servert kjempe deilig mat og drikke. Superkoselig! Så måtte vi dra videre til en annen bursdagsfest, hvor litt av hvert hendte. Det ble mye dansing, latter og prating. Formen i dag er vel egentlig så som så.. Det blir nok mye avslapning i dag! (Skal muligens på fest i dag også da, men. He he) I tillegg til at vi skal stripe håret. Tjohei! Forresten, vi ladet kamera i går og trodde alt var fint, men neida, det var helt dødt. Så unnskyld, det eneste vi har er iphonebilder, som ikke er spesielt brukbare..

Hvordan var kvelden deres i går?


Photo_weheartit

GI OSS TILBAKEMELDING

Det er ikke så alt for lenge siden vi sa at vi skulle skjerpe oss med bloggingen. Altså skrive bedre og ta mer bilder. Og etter vår mening, har vi skjerpet oss. Vi legger faktisk veldig mye tid til bloggingen, tro det eller ei.  Det går med en del planlegning og tid til hva vi skal skrive og legge ut, og særlig redigering av bilder. Et innlegg er jo ikke alltid satt sammen på tre minutter. 

Noen av dere har vært veldig søte og kommentert at bloggingen har blitt bedre, noe vi blir kjempe glade for å lese! Statistikken har faktisk gått oppover i det siste, og vi har fått mange fler kommentarer enn tidligere. Dere som tar dere tid til å gi oss gode ord er kjempe søte, og vi setter veldig stor pris på de kommentarene!

Det er en del av oss som virkelig vil drive denne bloggen, men samtidig så er det en del av oss som har lyst til å gi opp litt også. Det er ganske frustrerende og legge mye tid og arbeid i en sak, men alikevel ikke få så mye tilbakemeldinger som man håper på, om dere forstår? 

Så det vi egentlig skal frem til i det innlegget her, er vel at vi håper dere kan legge igjen en tilbakemelding om hva dere syns om bloggen slik den er nå, om det er noe dere vil ha mer av, noe som kan bli bedre, noe vi burde kutte ut osv. 

På forhånd, takk! :-) 


photo_isseogthea ©

PÅ DUGNAD

Hola! Nå er vi på dugnad for russebilen vår. Bare to og en halv time igjen....

ENDELIG HAR VI FÅTT MIRABLING-DEKSLENE

Reklamebasert innlegg. 
Tror nok det er en god grunn til at selskapet har kalt seg Mirabling, for bling, det fikk vi! Vi er dødsfornøyde med de nye mobildekslene våres! Er de ikke fine? :-)


photos_isseogthea ©
(beklager litt dårlig kvalitet, men speilrefleksen er tom for strøm! så da ble iphonen tatt i bruk)

MIRABLING MOBILDEKSEL

Hurra! Mirabling sponser oss med mobildeksler! Vi gleder oss masse til vi får dem, for iphonene våres er blitt rimelige slitt og ripete nå. Ta en titt innom siden til mirabling om dere er interessert i nye mobildeksler, for de har masse fint! 

(veldig skurrete bilde, sorry)
Reklamebasert innlegg

GOD MORGEN

Hei alle sammen! I dag er det kjempe fint vær, så nå skal vi bare spise litt frokost før vi legger oss ut i solen. Åhh, vi elsker virkelig sånne dager som dette, hvor vi bare kan ligge ute i solen å steke hele dagen, herlig! 

Vi syns også det er veldig moro å se at statestikken går oppover om dagen, noen av dere er veldig flinke til å kommentere også! Det setter vi stor pris på :-) 


photo_isseogthea ©

LIK OSS PÅ FACEBOOK

Vi har vår egen page på facebook som dere kan like! Her får dere oppdateringer når vi har lagt ut et nytt innlegg, og noen andre små-oppdateringer i ny og ne. Lik oss her!

Liker du oss på facebook? 

OPPSKRIFT PÅ DRINK

Her kommer oppskriften til drinken vi fortalte om! Vi vet vel egentlig ikke om vi kan kalle det noe drink, for det er jo egentlig bare noe vi har funnet på. Den inneholder alkohol, men er nok like god uten! Dere trenger: 

Masse isbiter
Strawberry Daiquiri drinkmix (fås kjøpt i alle dagligvarebutikker)
Sprite
Funsaft med rabarbra og jordbær smak
En type sprit, spiller egentlig ikke noen rolle hvilken, men helst en uten kunstige tilsatte smaker.  
En blender.

Ta mange isbiter oppi blenderen + alle de andre ingrediensene. Blend frem til dere får en slushaktig konsistens. Vi har ikke noe fast måte å gjøre dette på,  så dere må rett og slett prøve og smake dere frem. Håper det smaker! 

FINT VÆR

Siden onsdag har været vært helt supert! Vi har ikke gjort annet enn å ligge ute å sole oss og bade! Håper virkelig været holder seg sånn som det er nå. Kos dere masse i dag, alle sammen :-) 

BRUN OG BLID - SPONS

I dag var vi på posten for å hente en pakke vi hadde fått av brun og blid. Det var 50 neglefiler, ikke så veldig spennende kanskje, men om noen har lyst på en sommerhilsen + en neglefil fra isseogthea er det bare å skrike ut! Hahah. 

STEKE

Endelig er sommerværet tilbake på plass, noe som vi har savnet utrolig mye! Derfor blir mesteparten av dagen brukt til å ligge sånn her: 


Selvfølgelig uten shorts, med ordentlig bikini og bedre liggeunderlag. Men dere skjønner tegninga! 

Så når været er så bra som det er, blir vi også inspirert til å ta mer bilder, noe som betyr at vi også vil blogge mer! Et stort hurra for det! Eller hva? Sommeren bringer med seg mye bra, med andre ord. 


Photos_isseogthea
Hva sier dere til at flere slike type bilder blir lagt ut på bloggen? Vi er ikke så alt for flinke til å ta bilder, men det er jo morsomt å prøve seg alikevell. 

HEI BLOGGEN

Velkommen til Norges dårligste blogg (haha...) Vi vet vi er sykt dårlig på å blogge om dagen, og de siste innleggene våres har enten vært kjempe dårlige, eller veldig sytete. Vi kan desverre ikke love at bloggingen blir bedre de neste dagene heller for Iselin drar nemmelig til Tyrkia til helgen, og Thea drar til Arendal. MEN når vi er hjemme skal vi være masse sammen, så da blir det mye blogging, med masse bilder, så stay tuned alle sammen :-) 


To bilder fra en bursdagfest vi var på i helgen! 

HAHAHA

Det her er så morsomt. Dette er sånne ting du tror det er kun du som gjør, men så gjør faktisk alle det samme! 

bilder_http://thingswealldo.tumblr.com/

ISSEOGTHEA TID

I kveld skal vi ha isseogthea tid, noe som innebærer å se så mange episoder og sesonger av sex and the city vi orker, spise ostepop og drikke cola mens vi slapper av i kosedressen. Herlig! 
Hva skal dere i kveld?

Tkgus_large
weheartit 

...

Tumblr_lnhyrpwm1o1qg3hbxo1_1280_large
weheartit

MYE Å SE FREM TIL

Vi har så sykt mye å se frem til om vi tenker rundt 1 år fremover i tid. 

Først og fremst er det jo sommerferie, og den skal vi nyte så godt vi kan med gode venner, og masse kos!
215656_118768721536375_100002097430485_163843_991656_n_large

I høstferien skal Thea til USA, og på cruise.
Tumblr_lm5y3gtbgv1qkj57lo1_500_large

Så får Thea lappen. 
216879_219040258109758_100000113552628_1041202_1615238_n_large

Russetid.
Tumblr_lkn6b7iolo1qhes0j_large

Når 3.klasse er ferdig, flytter vi sammen i en nydelig leilighet i Oslo, hvor vi skal studere.
Tumblr_lmuccnyemk1qhhdqno1_500_large
bilder_weheartit

Og innimellom alt det her håper vi at vi får muligheten til å reise masse, oppleve mye moro med venner/familie og bare leve livet! 

TRUE

Life isn't about waiting for the storm to pass
It's about learning to dance in the rain..
Tumblr_lniw8thamk1qk49mxo1_500_large
weheartit

PÅ STRANDEN

I dag har det vært helt utrolig herlig vær! Vi dro med Tonje til høysand i Skjeberg, bare for å chille og sole oss hele dagen. Var super deilig, men vi vet om tre jenter som er litt solbrente nå, ja! 
Fler som har vært på stranden i dag? 

Dagens eneste brukbare bilde, haha. 

SEX AND THE CITY


Nå koser vi oss veldig med ostepop, cola og sex and the city! Blir ikke bedre enn det! Veldig deilig å ha sånne dager innimellom. Hva bruker dere dagen deres på? 

FALSKE FACEBOOKPROFILER

I går og i dag har vi fått to tips om falske profiler av oss på facebook. Hvem er det som gjør noe sånt? Tar andres bilder, redigerer dem og bruker de som profilbilder? Vi kjenner vi blir sykt oppgitt når vi ser ting som det her. Samtidig som vi har litt lyst å le også, for gud, så lite liv de personene må ha. 
Hva mener dere om misbruk av andres identitet på internett? 
 

Vi har selvfølgelig prøvd å rapportere det her, men kanskje det hjeper litt om dere gjør det også? :-) 

SOMMERFERIE

Nå har vi offisielt sommerferie! Gud, så deilig det kommer til å bli. Var på skolen fra ni til halv ti, også dro vi hjem til Newfarm for å chille og se på film. Resten av kvelden skal vi bare slappe av, og nyte ferien! Hihi. 
Fler som syns det er deilig med ferie?
Tumblr_levokhlnh71qchg51o1_500_largeSdc15025_152950065_largeIdealne_wakacje_large
Weheartit

DET ER KUN VI SOM SETTER GRENSER

Den bloggen her er så dårlig. Vi bestemmer oss alltid for å blogge bedre, så går det tre dager - og vips, vi er tilbake i gamle rutiner! Det er så dumt, for vi liker å blogge. Vi liker å skrive, ta bilder og få respons. Vi kan oppnå hva vi vil med den bloggen her, så lenge vi legger litt arbeid i det. Men gidder vi? Nei. Det er kun vi som setter grenser for hvor bra denne bloggen kan bli, og vi har tydeligvis satt grensa ved dårlig. Vi må skjerpe oss, ellers er det nesten ikke nødvendig å ha blogg. 

Så hva mener dere? Er det vits i å ha den bloggen her oppegående, når vi nesten aldri legger ut noe nytt? Det finnes jo ikke noe interessant å lese her. Eller?


Smil!

PAKKE I POSTEN!

I dag fikk vi en pakke i posten fra kimstore.se. Øyenvipper og ringer!
Passer jo perfekt for oss som skal på fest i kveld. 
Verdt å ta en titt innom kimstore.se, de har sminke, bikinier og masse annet fint vi jenter elsker. 

TIPS: SELVBRUNING

Nå som det er sommer, men ikke så veldig fint vær, er det mange som tyr til selvbruning for å få litt farge på kroppen. Selv har vi hørt at St.Tropez sin selvbruning er veldig bra, og valgte å prøve den ut. Selvbruningen finnes i kremform (på vita) og i mousse (kjøpt i London).
Noen av dere som har prøvd selvbruningen til St. Tropez?

Mousse: 
+ Moussen er brun, så det er lett å se hvor du har tatt og ikke
+ Lukter veldig lite selvbruning
+ Stor flaske, med mye innhold
+ Trekker seg fort inn  

- Kan lett bli sjolder om du ikke er nøye
- Blir fort mye søl
- Ikke så veldig bra å bruke på overkropp, og i ansikt (kan fort bli veldig mye søl over alt da)
- Hendene blir helt svarte, og det kan være litt vanskelig å få av, med mindre man skrubber
- Ganske dyr (ca 300-400 kr)


Krem:
+ Lett å påføre, akkurat som en body lotion
+ Lukter lite
+ Kremen er lettere å bruke på overkropp, armer og ansikt

- Selvom tuben med krem er veldig stor, blir den fort tom om du bruker den på hele kroppen
- Tar litt tid før den trekker inn
- Ganske dyr denne også, men litt billigere enn moussen (200-300 kr)

 

Alt i alt, gir både kremen og moussen lik effekt, så her er det egentlig kun smak og behag. Selv liker vi nok kremen best, ettersom at den er lettere å bruke på hele kroppen. 
Hva syns dere om innlegg som dette? Burde vi fortsette å tipse dere om ting? :)  

GRILLING

I kveld skal vi dra til Tonje for å grille sammen med noen folk. Det kommer til å bli veldig koselig, bare været holder seg. Nå har vi faktisk kun en "skoledag" igjen, før vi kan si at vi har sommerferie. Gud, så deilig det kommer til å bli. 

Bildet er i fra fotballkampen vi var å så på i går kveld. Tatt med iphone. 

BIKINIFORMEN

Vi føler at vi har fått utnyttet dagen så langt ganske bra, for vi er allerede ferdig med dagens treningsøkt. For oss er det ganske tidlig nemlig, ettersom at vi er vandt til å trene fra seks og utover på kvelden. Utrolig deilig er det iallefall! Vi som hadde lovt oss selv at vi aldri skulle nærme oss et treningssenter.. Jaja, moro at den innstillingen endret seg! 

Men bikiniformen tror vi nok at vi kan drite langt i. Vi lovte oss selv at vi skulle få fin kropp til sommeren, men vi starter heller når sommerferien allerede har begynt. Ups.. Men det er jo bedre enn ingenting! Og for de som fremdeles mangler motivasjon, slenger vi med en film av nydelig Candice! 

EN VÆRBLOGG

Vi har blitt til en værblogg. Det eneste vi tenker på (og skriver) om dagen er været. Er det dårlig vær er livet dritkjipt, men om været derimot inneholder strålende varme og deilig temperatur, er livet brått helt på topp. Men sånn regner vi med at resten av Norge tenker også. I hele går og i dag har vi bare solt oss og drikki tretusen liter vann. I går kveld kosa vi oss med film og godteri! Filmen vi så het Easy A, og anbefales på det sterkeste! Dødsbra! Hvordan er været hos dere? 


Dette er det eneste bildet vi har fra disse to dagene, flinke bloggere! Her ser dere altså Thea som løper rundt og er mongo i sola. 

FILMKVELD

I kveld skal vi ha en liten filmkveld sammen med Tonje. Vi tar det helt rolig den helgen her, mens vi lader opp til de to neste helgene! Deilig å slappe av med film og kos noen ganger. Frem til i kveld skal vi vel bare ligge i sengen å slappe av, det regner jo helt sykt ute akkurat nå, må si vi misunner de som har strålende sol nå. 
Hva skal dere i kveld?

Å hei pene jenter!! 

INSPO


Vi har så sykt lyst på fint vært nå! Slik at vi kan gå i bikini og shorts hele dagen, mens vi spiser masse is og koser oss! Flere som gleder seg til sommer og fint vær?

EKSAMEN

Herregud, vi er så heldig! Vi har verken kommet opp i skriftlig eller muntlig eksamen det året her (kun mediaeksamen, noe vi måtte) så det betyr at vi har sommerferie NÅ! Har kun to dager igjen på skolen å da skal vi levere bøker og ha volleyballdag. Det kan virkelig ikke bli bedre! Kjenner det blir super deilig med en lang sommerferie nå. Får bare håpe været ender seg! 
Har du hatt eksamen det året her? 
 
Kos og klem fra to blide jenter <33333 

BILDER FRA LONDON DEL 2I løpet av noen dager kommer det tips til hva dere burde gjøre/hvor dere burde shoppe osv, så følg med :) 

HOME

I går kveld kom vi hjem fra London. Har vært en sykt bra tur, men vi kjente at det var delig å komme hjem og få slappet av litt. Følg med på bloggen senere, for det kommer til å komme MASSE oppdateringer om Londonturen utover, tips, innkjøp osv :)

LONDON NEXT!

Nå er vi ferdig med første del av eksamen. Så nå er det London som står for tur! Herregud, som vi gleder oss nå. Flyet går ved 10 tiden i kveld, noe som betyr at vi er fremme i London i natt en gang. Vi reiser alene, og møter resten av reisefølget våres når vi ankommer London. 
Slik blir forresten været de dagene vi er i London, det kunne virkelig ikke blitt bedre! 

Gled dere til masse oppdateringer når vi er hjemme, vi har med både fotokamera og filmkamera.
Ha en fin langhelg alle sammen!

DANSEFORESTILLING

Xoqd03_large
Om et par-tre timer drar vi ned i festiviteten for å ha våre to siste danseforestillinger det året her. 
Er alltid super gøy å være med, men blir veldig deilig å bli ferdig også. 
Ha en fin dag alle sammen!  

STRESS!

Vi har sykt mye å tenke på om dagen. Denne uken er det fullt kjør med lekser, eksamen og danseforestillinger (btw: kom å se!!!). Vi har mye å glede oss til, men det er en del ting vi må igjennom før det. 
 Har dere mye å gjøre om dagen? 
V4mlpc_large
weheartit

TING VI SMILER OVER

Vi har fått bestilt billett til LS2012 (Landstreffet i Stavanger 2012). Wohooo!! Flere som skal?

Landstreff.no

I dag er det bare 9 dager til vi drar til London!!
 
Weheartit

Til helgen er det danseforestilling!
dansogballett.no (Thea helt til venstre og Iselin til høyre for Thea)

TONIGHT

I går kveld slappet vi bare helt av, Thea var med kusinen sin og Iselin var med kjæresten. Deilig med noen kosekvelder noen ganger også. I kveld skal vi lage oss en god middag sammen, før vi drar vidre på bursdagsfors, deretter ut på byen! Dette kommer til å bli en kjempe bra kveld! 
Hva skal dere i kveld? 
Tumblr_lk6oxwjh0i1qhzn02o1_500_large
weheartit

MYE GODT SOM FØLGER MED BLOGGEN

Hei dere! 
Bloggen er blitt ganske tom i det siste. Det er blitt veldig lite interessant å lese her, og det er sjeldent vi legger ut nye bilder. Vi var jo litt flinke istad og la ut nye bilder da, meeen det veier vel ikke helt opp til hvor dårlige vi har vært i det siste.

Det er så mange ganger vi sier at det er så ork å blogge, og at vi egentlig vil stenge ned hele siden. Men det er noe ved oss som holder igjen. For det følger så mye bra med denne siden også. Vi har faktisk veldig mange minner pga bloggen! Og dette er noe vi ikke vil legge fra oss.  

Så uansett hvor mye vi klager og sutrer over at vi ikke har noe å blogge om, vil vi ikke gi oss! Vi har ikke et leserantall som er å skryte av, men det gjør ingenting. Dere som faktisk leser bloggen sier så mye fint, og det er vi veldig takknemmelige for! Dere er best :-) 

Så det vi egentlig skal frem til her, er at vi håper dere kan tilgi oss for at bloggingen har vært utrolig dårlig i det siste. Men vi lover å prøve å skjerpe oss!


Også har vi jo fått mye fin spons og kommet i avisen pga bloggen! Kan jo ikke klage på det!

DAGENE VÅRES

Dagene går virkelig i ett om dagen. I helgen var det så og si fullt kjør, mandag kveld var vi på fest, tirsdag var det jo 17.mai, og i dag har vi vært på skolen, så rett på trening! Morgendagen blir helt lik dagen i dag, skole - så rett på trening. Haha, hei fritid :-) Kjenner vi gleder oss sykt til ferie nå! I dag er det også forresten to uker til vi drar til London, hurraaaa! 
Hva driver dere med om dagen? 

SHOPPING..

... I London, er noe av det vi gleder oss SYKT til akkurat nå! Her kommer en liten kollasj av noe av det vi kommer til å se mest etter mens vi er der. 

Kjoler, shortser, sko, sminke, vesker - gud hvor deilig det blir med en oppdatering i garderoben!  

GOING OUT

Nå skal vi snart til Tonje, hvor vi skal kose oss med fine folk. Senere i kveld drar vi ut i Askim og sjekker ut livet der! 
Ha en fin kveld alle sammen, og kos dere masse!
Hva er planene deres i kveld?
Tumblr_lklbncyfu11qbgi9fo1_500_large
Tumblr_lkts1wapnq1qd8diso1_500_largeTumblr_lksro0dbyk1qd71d4o1_500_large
bilder_weheartit

 

LONDONTIPS

Nå er det ca tre uker til vi reiser til London sammen! Vi gleder oss sykt til å shoppe og kose oss der i tre dager med fine mennesker. Men vi trenger noen tips. Hvor er det bra å shoppe og spise i London, og er det noe spesielt vi burde få med oss når vi først er der?  
Gi oss tips!
Tumblr_lkexf5anfr1qgsug7o1_500_largeTumblr_lkos3dsusl1qb5t88o1_500_large
Inglaterra+9_largeTumblr_lkee7dp13h1qzx2pyo1_500_large
weheartit

 

 

OSLOTUR

I dag har vi vært i Oslo med klassen, eller lettere sagt Bærum og Bygdøy. Har vært en ganske kjedelig og en veldig kald dag, men vi overlevde! 
Alle bildene ble superdårlig og ikke spesielt fine, men her har dere noen.
Hva har dere gjort i dag?  
 
Blogg.no er ikke helt på vår side i dag, så vi får ikke lagt til fler bilder enn dette! Vi prøver igjen i morgen :-) 

DON'T LET THEM BREAK YOU

Det er ikke alltid lett å skulle ha bra tanker om seg selv. Ikke alltid like lett å skulle mene hva man vil, si hva man vil eller kle på seg hva man vil, siden andre mennesker alltid har så sterke meninger. Kanskje det er vennene dine som har sterke meninger, eller noen spesielle jenter på skolen som alltid stirrer stygt på deg. Hvis dere ikke opplever bitchy negative blikk fra andre jenter, vel da er dere heldige! Men vi mener at dette er noe alle jenter kommer til å få oppleve. Uansett hvor søt eller go' du er.
Jenter spesielt, er helt syke på det med å opprette seg en mening om andre mennesker. Selvfølgelig er det greit å ha en mening om en person man kjenner, men nå snakker vi om forhåndsdømming. Det å skulle snakke stygt om personer man ikke engang kjenner, det syns vi er drøyt. For alt vi vet kan den dødspene jenta som nettopp gikk forbi oss være verdens største drittunge, og den jenta med rar stil kan være kjempe grei. Dette er noe man ikke vet før man har blitt kjent med dem, så da er det like greit å ikke opprette seg noen mening om dem heller.
Ikke bare er jenter ville på forhåndsdømming, men også det å gå bak ryggen på andre. Det er en stor sjangs for at jenter som er i "gjengen din" vil gå bak ryggen på deg etterhvert. Og vi kan love deg, at om du ikke har opplevd dette enda, så kommer det til å svi. Det gjør alltid vondt å finne ut at de du trodde du kunne stole på, egentlig bare var falske rett igjennom. Men det er på denne måten man til slutt finner ut hvem som er sine ekte venner. Det vi prøver å komme frem til her, er at du ikke må la dette ødelegge deg om du har det sånn. Dette er noe desverre alle går igjennom. Det vil alltid finnes mennesker som ser negativt på andre mennesker uten grunn. Mest sannsynlig vil selvtilliten din gå opp og ned i perioder.. Det handler bare om å ikke la dem knekke deg når du er nede. 


Weheartit

VI MINNER OM!

Husk at vi har vår egen facebookside som dere kan like! Om dere vil da selvfølgelig. Her oppdaterer vi alltid med nye innlegg, og innimellom skriver vi litt til dere. Det er lettere å følge med på hva vi holder på med, når nye innlegg kommer osv.
Liker du siden vår på facebook? Har dere egen fanpage?

Fra nå av skal vi bli flinkere på å blogge! Vi lover!! Vi har allerede planlagt 2 nye innlegg som kommer i dag!

NATT TIL 1.MAI

Natt til 1.mai var det liv skal vi si dere! Thea lå nok en gang halvdau i senga si, og Iselin gjorde forsåvidt det samme. Hun feiret natt til 30.april istedenfor hun skjønner dere, derfor var hun litt sliten. He he. Vi var egentlig bedt på grillkveld, men begge var i dårlig form, så det ble desverre ikke noe av. Feiret dere natt til 1.mai? 

Har egentlig ikke noe å fortelle dere.. Kjedelig ja, men vi har jo ikke noe å blogge om. Kommentarfeltet er like halvdødt som Thea, og det er forsåvidt blogglysten vår også. Nå er det rett før vi slutter med hele bloggen.. Med mindre dere forteller oss hva dere vil lese om! :-) 

KYSSESYKEN

I dag har Thea vært hos legen og fått vite at hun har en kraftig halsbetenneslse og kyssesyken, great! Isse derimot sliter ræva av seg på skolen uten sin bedre halvdel og sidekamerat. Kjenner det blir deilig med helg i morgen (mens Thea har hatt helg i snart to uker, hehehh..) Blir kanskje ikke sånn super mye blogging fremover siden Thea ligger halvdød, og Iselin er skoleflink, men vi skal prøve så godt vi kan!
Forresten, lever dere? Dere har jo sluttet helt å kommentere!
Hva holder dere på med om dagen? 

INGEN OVERSKRIFT

Sola er fremme og temperaturen bare øker. Helt perfekt med andre ord. Og hva gjør vi? Sitter inne på macene våres såklart! Hurra for null liv. Senere i kveld skal Iselin bare slappe av, og Thea skal ture ned på hytta si. Hun blir vel egentlig tvunget til å være med, men så lenge det er seng og internett overlever vel jenta.

Ønsker alle en fin dag! Klem fra pene_modell_jenter_93

SØNDAGSCHILL

Hei! Nå ser vi på tv. Har ikke noe mer å komme med egentlig. Bortsett fra at vi liker søndager og alt som går på tv. Også spiser vi potetgull med ost og løk, så hvis noen vil kline med oss er det bare å si ifra. Smil. 


Kall oss pene da.

DAGEN I DAG

I dag har vi hatt mattetentamen, som gikk helt greit. Ikke kjempe bra, men heller ikke kjempe dårlig. Etter det dro vi hjem å slappet av en stund, før vi tok turen til Askim for å se på den nye butikken til Renée, Pinky Swear. Super søt butikk, med masse fine ting (og sminke!!) Og siden det har vært så deilig vær i dag, stoppet vi for å ta oss en is, hurraaa! 
Hva har dere gjort i dag? 

MATTE HELDAGSPRØVE

I morgen har vi heldagsprøve i matte, og flinke som vi er skal vi bruke hele dagen våres på å øve (eller prøve i hvertfall..) Vi dropper faktisk dansetreningen i dag for å sitte hjemme å nerde. Flinke jenter! Så nå håper vi virkelig tentamen i morgen går bra! 
Har noen av dere begynt med heldagsprøver? 

Pene jenter som koser seg med matte! :-)

BOLLEBAKING

Nå koser vi oss masse med boller (og brus..) Neida, joda, vi drikker faktisk mozell! 

UT I SOLEN

 Nå har vi nettopp våknet, og om ikke så lenge skal vi faktisk ut å gå oss en tur i solen, og ta noen nye bilder til bloggen! (Om kameraet vil sammarbeidet da..) Resultatet får dere se senere. Hva skal dere i dag? Tumblr_ljbf8eakzx1qapf30o1_500_large
weheartit

SOL!

Det er så deilig vær ute nå, masse sol og snøen er omtrent helt borte! Nå gleder vi oss bare til at det skal bli mye varmere og strålende sol hver dag! 
Hvordan er været hos dere? :-)

foto_mats oliversen 

hits