SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Gleder dere dere til russetiden? Ja, veldig! Hva skal dere studere etter vgs? Vet ikke helt enda, desverre. Er dere tvillinger? Haha, nei. Hva er det viktigste i et venneforhold? Først og fremst å kunne stole på hverandre. Også er humor veldig viktig, da. Hvordan har dere klart å holde sammen som venner så lenge? Det skjer egentlig aldri noe som gjør at vi krangler, og vi blir fort enige om det meste. Og når vi har like interesser, går i samme klasse, danser og trener sammen på fritiden, så mister man jo ikke kontakten akkurat. Også er vi jo veldig glade i hverandre da.Hva liker dere å drikke på fest? Hvitvin, øl eller cider. Jobber dere, isåfall hvor? Ja. Thea jobber i barnepassen på Family Sports Club i Mysen og scanner et arkiv i en bedrift. Iselin vasker på Transportsentralen. Sivilstatus? Ikke noe kjæreste her, nei. Hva heter russebilen deres? Afternoon Delight. Hvor ofte shopper dere? Det er blitt lite nå for tiden, ettersom at vi sparer opp til russetiden. Vi har en del vi skulle ha nedbetalt på bilen osv. Også kommer det litt ann på hvor mange fester osv det er den mnd. Er det mange fester, blir det mindre shopping! Hvordan går det på skolen? Bare bra! Veldig mye lekser, men.. Yndlingsårstid? Sommer!!

Yndlingsmat? oi.. nachos, taco, pizza, junkfood, biff, lasagne, hamburger. He he. Er det spennende å være russ i år? Såklart! Hva er det dere gleder dere til utover? Vi gleder oss veldig til russekickoffet som er til helgen! Og russerevy og russetiden! Haha. Også gleder vi oss til Thea får lappen. Og til jula! Hvilke blogger leser dere fast? leneorvik, mne, livingdoll, kenzas. Hva gir dere inspo? Andre blogger, moteblader, mennesker vi ser på gaten, bilder, filmer. Det meste egentlig. Yndlingsskuespiller? Iselin er ikke sikker, Thea er heeelt sikker. Johnny Depp! Yndlingsfilm? Vi er veldig glade i dansefilmer og typiske jentefilmer. Også elsker Thea Pirates of The Caribbean filmene! Nerd. 

fra piratbursdagen til Thea

Forteller dere hverandre alt? Stort sett, ja. Hvordan sminke bruker dere? Det kan vi lage et eget innlegg om! Fortell litt om russebilen deres? Hvordan merke er det? Vi har en Ford Econoline, seks seter. Vet ikke helt hva det er å fortelle, egentlig! Hva skal dere til sommeren? Forhåpentligvis på jentetur til syden. Også skal vi vel slappe av på hytta til Thea. Hvordan musikk hører dere på? Alt mulig, egentlig. Er jeg kul? Det er du helt sikkert. 

3 kommentarer

Else Berit

30.okt.2011 kl.19:48

kjempebra svart :D
Pene :D

ISSE OG THEA - TWINZZZZA

22.nov.2011 kl.14:08

Ungdomsperioden: åå, tusen takk!! :D

Skriv en ny kommentar

hits