OASIS OF THE SEAS, HAITI, JAMAICA OSV

Hei dere! Har endelig fått skaffet meg nett her, så tenkte jeg skulle få oppdatert dere litt på hvordan jeg har det på tur. Forbered dere på et langt innlegg med masse bilder, for jeg har ganske mye å fortelle! Tenkte jeg skulle ta for meg dag for dag, så det blir mer oversiktelig for dere. 

Dag 1 - turen til
Vel, det var ikke sånn at jeg hadde gledet meg så mye til en åtte timers lang flytur til New York, ettersom at jeg er en ganske rastløs og utålmodig person. Men jeg hadde forberedt meg godt, med fint lesestoff. Så jeg var jo hovedsakelig fornøyd, men dere kan tro (iallefall dere som kjenner meg) at jeg ble smilet kom på plass når POTC 4 gikk på tvskjermen! Wohoo! 

Flyet vårt ble til og med forsinket oppe i luften, så flyturen ble ni timer lang. Slitsomt! Derfor var det ekstra godt med mat når vi kom på flyplassen. Og ja, det er vel ganske teit å blogge om maten man spiste, spesielt når det bare er en hamburger. Men jeg har aldri spist en bedre hamburger i hele mitt liv. Så den fortjente litt plass på bloggen! Flott måte å starte Amerikaturen sin på! Junkfood ♥New York ♥

Og etter nok en flytur til Ft.Lauderdale, var vi endelig fremme på hotellet! 

Dag nr 2 - ombord på Oasis of the seas
Vi hadde litt tid til overs før vi skulle ombord på båten, så jeg, broren min og mamma dro til et lite kjøpesenter. Fikk kjøpt meg litt treningstøy, og TIGI Bed Head shampoo og balsam for bare 12 dollar!! Sykt. 


Jakken er rosa, og ikke oransj, om noen skulle tro det! 

Så senere på dagen gikk vi altså ombord på Oasis of the seas. Og jeg trodde ikke at cruise kom til å være noe for meg, men dette skipet er rett og slett helt fantastisk! Dag nr 3 - På sjøen
En dag som gikk til å utforske båten, sole meg og rett og slett bare slappe av!

Se så blått vann da! (Bildet er ikke redigert) 

Dag 4 -Haiti
Jeg har ikke ord! Dagen var rett og slett helt perfekt. Dagen startet litt overskyet, men heldigvis ble været utrolig deilig etterhvert. Det første vi gjorde var å melde oss på noe som het Dragons Breath, altså en type zipline. Det er visst verdens lengste zipline over vann, eller noe i den duren. Morsomt var det iallefall! Under kan dere altså se cruiset vårt, ziplinen, litt av Labadee osv. Fint, eller hva? 

Under kan dere se enda nærmere på båten, som er dødsstor!! (+ penagirl93, stuptrøtt og uten sminke)

Deretter lå vi på en hvit strand med krystallklart vann resten av dagen. Kjempe deilig!

Jaja, tjukkabollafeita. Prøver å vise frem hvor klart vannet er. 

Dag 5 - Jamaica
Fikk brått veldig dårlig tid på internetten her, så må kjappe meg veeeldig! Var veldig heldige med været i dag også! Var veldig morsomt å se typiske jamaicafolk. Dere vet, lange, tynne, brune menn med svart hår og skeive tenner. Haha.. Jaman!

5 kommentarer

Silje Halvorsen

05.okt.2011 kl.00:43

åå, du er heldig!! :)

Anna Kraugerud

05.okt.2011 kl.01:20

Å herregud, ser jo himmelsk ut, heldig! :)

Perns

05.okt.2011 kl.10:50

Åh. Heldig!

Sara Ekhaugen

05.okt.2011 kl.10:52

Ser du koser deg!!

Miss u <3

Emilie Mikalsen.

05.okt.2011 kl.12:31

Åh, ser ut som du har kost deg mye og fortsatt koser deg! :D

Skriv en ny kommentar

hits