GI OSS TILBAKEMELDING

Det er ikke så alt for lenge siden vi sa at vi skulle skjerpe oss med bloggingen. Altså skrive bedre og ta mer bilder. Og etter vår mening, har vi skjerpet oss. Vi legger faktisk veldig mye tid til bloggingen, tro det eller ei.  Det går med en del planlegning og tid til hva vi skal skrive og legge ut, og særlig redigering av bilder. Et innlegg er jo ikke alltid satt sammen på tre minutter. 

Noen av dere har vært veldig søte og kommentert at bloggingen har blitt bedre, noe vi blir kjempe glade for å lese! Statistikken har faktisk gått oppover i det siste, og vi har fått mange fler kommentarer enn tidligere. Dere som tar dere tid til å gi oss gode ord er kjempe søte, og vi setter veldig stor pris på de kommentarene!

Det er en del av oss som virkelig vil drive denne bloggen, men samtidig så er det en del av oss som har lyst til å gi opp litt også. Det er ganske frustrerende og legge mye tid og arbeid i en sak, men alikevel ikke få så mye tilbakemeldinger som man håper på, om dere forstår? 

Så det vi egentlig skal frem til i det innlegget her, er vel at vi håper dere kan legge igjen en tilbakemelding om hva dere syns om bloggen slik den er nå, om det er noe dere vil ha mer av, noe som kan bli bedre, noe vi burde kutte ut osv. 

På forhånd, takk! :-) 


photo_isseogthea ©

11 kommentarer

Pernille Nybakken

19.aug.2011 kl.12:40

Jeg synes bloggen har blitt mye bedre, egentlig :-) Og bildene deres blir så sinnsykt fine når dere redigerer dem! Kanskje dere kunne hatt en videoblogg innimellom? (Selvom det er litt vanskelig å finne ut hva dere skal videoblogge om, haha). Kanskje musikktips? hoho.

Mariell Håheim

19.aug.2011 kl.12:40

Jeg synes dere er flinke! :D

R

19.aug.2011 kl.13:47

bloggen er blitt mye bedre, men kanskje dere kunne kommet med flere outfit bilder, musikktips osv?

Martine

19.aug.2011 kl.14:58

Mer sminke anbefalinger? :D

ISSE OG THEA - TWINZZZZA

19.aug.2011 kl.17:30

Martine: Det kommer det mer av ja! :)

ISSE OG THEA - TWINZZZZA

19.aug.2011 kl.17:31

R: Koselig å høre! :) Det kommer nok mer outfitbilder når vi starter opp på skolen igjen! Og vi skal bli flinkere med musikktips :))

Thea Sofie

19.aug.2011 kl.22:47

Kanskje dere kunne hatt noen videoblogger? Sminkevideoer osv, eller bare noen helt random, hadde vært litt kuli altså!:))

Sofi

20.aug.2011 kl.01:35

bilder av dagene deres!

Monika

20.aug.2011 kl.01:36

jeg syntes dere blogger ganske bra nå jeg :D Men kanskje noen musikktips og noen outfitbilder? Men liker bloggen deres veldig godt! :-)

ann3n

20.aug.2011 kl.03:20

digger bloggen deres ! Har lest bloggen(e) deres siden dere selv hadde blogg :- ) Synes slik dere har blogget nå i det siste, med mange bilder og litt fyldigere tekst er veldig bra ! :-) Kan dere kanskje begynne med en slags outfit ? Eller 3-4 anntrekk som dere liker, og poster hver månde ?

E

22.aug.2011 kl.21:54

Syns dere er flinke! Mye mer bilder,innlegg og varierte innlegg :) Så ikke gi opp bloggen deres!

Skriv en ny kommentar

hits