ZUMBA

For rundt en time siden kom vi hjem etter tre kvarter med morsom trening! Det var den første timen vår med zumba, og vi må si at det virkelig falt i smak! Vi liker jo å riste på rompa (haha), så dette gjør vi igjen! Men vi må også tilføye at vi garantert ikke kommer til å dra noen gutter på et treningssenter.  Vi kom inn i salen ganske så røde i ansiktet etter all solen vi har fått på oss de siste dagene, men ut igjen.. Brannbil. Tomat. Jordbær. Ja, noe som er utrolig rødt iallefall. 

Og om noen mangler motivasjon til å lette på rompa og begynne å trene, se på bildene under! Det er iallefall vår motivasjon: Candice Swanepoel

5 kommentarer

Zumba er kjempe morsomt !! :).. Men jeg får ikke motivasjon av å se på slike bilder, nesten litt rart, men jeg har ekstremt vanskeligheter med å få motivasjon. Men like vel trener jeg på treningssenter nå, men har mennesker som jobber der som gir meg motivasjon! Og det er så herlig! Jeg trenger mennesker som forteller meg ting, og det gjør at jeg får motivasjon. Når jeg så på Slankekrigen på tvnorge, da fikk jeg ekstremt mye motivasjon til å trene, med tanke på at jeg er overvektig. Det er så herlig når jeg hører sånt! :)

Emilie Andreassen

14.jun.2011 kl.20:17

Jeg har prøvd Zumba selv, og jeg syns det var morsomt :) Er noe jeg kunne tenkt meg å starte på!

ISSE OG THEA - TWINZZZZA

14.jun.2011 kl.20:18

Linn Therese: Flott at du har funnet ut din måte å få motivasjon på! :D Du får stå på videre! :)

Justdias

14.jun.2011 kl.20:31

zumba er gøy ! :-D

Perns

14.jun.2011 kl.20:52

Jeg har prøvd zumba, men det var bare gamle (da mener jeg GAMLE) damer der. Så jeg følte det ble litt feil, men det var sinnsykt gøy!

Skriv en ny kommentar

hits