DON'T LET THEM BREAK YOU

Det er ikke alltid lett å skulle ha bra tanker om seg selv. Ikke alltid like lett å skulle mene hva man vil, si hva man vil eller kle på seg hva man vil, siden andre mennesker alltid har så sterke meninger. Kanskje det er vennene dine som har sterke meninger, eller noen spesielle jenter på skolen som alltid stirrer stygt på deg. Hvis dere ikke opplever bitchy negative blikk fra andre jenter, vel da er dere heldige! Men vi mener at dette er noe alle jenter kommer til å få oppleve. Uansett hvor søt eller go' du er.
Jenter spesielt, er helt syke på det med å opprette seg en mening om andre mennesker. Selvfølgelig er det greit å ha en mening om en person man kjenner, men nå snakker vi om forhåndsdømming. Det å skulle snakke stygt om personer man ikke engang kjenner, det syns vi er drøyt. For alt vi vet kan den dødspene jenta som nettopp gikk forbi oss være verdens største drittunge, og den jenta med rar stil kan være kjempe grei. Dette er noe man ikke vet før man har blitt kjent med dem, så da er det like greit å ikke opprette seg noen mening om dem heller.
Ikke bare er jenter ville på forhåndsdømming, men også det å gå bak ryggen på andre. Det er en stor sjangs for at jenter som er i "gjengen din" vil gå bak ryggen på deg etterhvert. Og vi kan love deg, at om du ikke har opplevd dette enda, så kommer det til å svi. Det gjør alltid vondt å finne ut at de du trodde du kunne stole på, egentlig bare var falske rett igjennom. Men det er på denne måten man til slutt finner ut hvem som er sine ekte venner. Det vi prøver å komme frem til her, er at du ikke må la dette ødelegge deg om du har det sånn. Dette er noe desverre alle går igjennom. Det vil alltid finnes mennesker som ser negativt på andre mennesker uten grunn. Mest sannsynlig vil selvtilliten din gå opp og ned i perioder.. Det handler bare om å ikke la dem knekke deg når du er nede. 


Weheartit

8 kommentarer

VILDE

02.mai.2011 kl.16:08

er helt enig! kjempebra innlegg :)

Sandracb

02.mai.2011 kl.16:16

Bra innlegg :)

Emilie Mikalsen

02.mai.2011 kl.16:28

Veldig bra skrevet! Er så enig!

Karoline

02.mai.2011 kl.17:15

Bra innlegg, er veldig enig idet :)

Hanne

02.mai.2011 kl.18:54

Er så enig! Bra innlegg :-)

Cicilie

02.mai.2011 kl.18:58

Føyer meg med de forestående kommentarene ;) innlegget er bra skrevet, og omhandler noe de fleste jenter kan kjenne seg igjen i.. So I agree

Emma

02.mai.2011 kl.20:02

bra innlegg! so true
Absolutt helt enig! :D Bra innlegg :D

Skriv en ny kommentar

hits